Home Stiri Mondene Manifest împotriva lui Donald Trump

Manifest împotriva lui Donald Trump

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 772 views
manifest-impotriva-lui-donald-trump

Mai mulți actori de la Hollywood au interpretat melodia „I Will Survive”, cu doar câteva zile înainte de investirea în funcție a noului președinte. Manifestul a fost organizat de revista W Magazine.

Manifest împotriva lui Donald Trump

Donald Trump nu are prea mulți susținători în lumea Hollywood-ului, iar vedetele nu au ratat nicio ocazie de a îi arăta acest lucru republicanului. Cu doar câteva zile înainte de investirea în funcție a noului președinte, aceștia au pus la cale un manifest, la inițiativa revistei W Magazine. Emma Stone, Matthew McConaughey, Natalie Portman, Amy Adamn, Michelle Williams, Chris Pine, Taraji P. Henson, Mahershala Ali, Hailee Steinfeld și Dev Patel au interpretat melodia „I Will Survive” (n.r. „Voi supraviețui”), care aparține cântăreței Gloria Gaynor.

Reprezentanții revistei care a inițiat această acțiune au încercat să explice gestul, deși acesta a fost înțeles de toată lumea. „Este antidotul pentru un Hollywood aflat încă în suferință, întrucât mulți membri au susținut-o pe Hillary Clinton”, au declarat aceștia.

Spre deosebire de Barack Obama, care a fost apreciat de Leonardo DiCaprio, Jerry Seinfeld și alte nume mari din această industrie, Donald Trump nu se bucură de prea mare admirație în rândul vedetelor de la Hollywood. În timpul campaniei electorale, în luna septembrie, a apărut o înregistrare în care mai mulți artiști cunoscuți peste tot în lume i-au îndemnat pe americani să nu îl voteze pe republicanul Donald Trump.

Ba mai mult, unele vedete le-au promis și recompense celor care vor vota cu Hillary Clinton. În cadrul unui discurs rostit înainte de intrarea în scenă a actriței de comedie Amy Schumer, cântăreața Madonna, în vârstă de 58 de ani, a promis că va face sex oral oricărei persoane care va vota cu candidata democrată…

Ceremonia în cadrul căreia va fi investit în funcție Donald Trump, cel de-al 45-lea președinte american, va avea loc pe 20 ianuarie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed