HomeStiri Mondene Manowar, două concerte în România în 2016

Manowar, două concerte în România în 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 767 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/09/646x404-1.jpg

Anul viitor, în luna februarie, formaţia americană Manowar va susţine două concerte în România. Cele două spectacole, parte a turneului „Gods And Kings World Tour 2016“ vor avea loc în Bucureşti şi Cluj.

manowar

„Armata de «Manowarriori» români creşte. Nu este un secret că «Manowarriorii» sunt cei mai puternici fani din România. Oricine i-a văzut ştie că acesta este realitatea; deci, revenirea noastră la Bucureşti este precum întoarcerea acasă, la familia noastră metal. Şi, pentru prima dată, vom cânta în Transilvania. Eu personal am fost în Transilvania de multe ori şi am fost şi la Cluj, în câteva dăţi. Puteţi fi siguri că vor fi nişte show-uri foarte speciale. Nu doar pentru «Manowarriori» ci şi pentru noi“, a spus Joey DeMaio, basistul trupei americane citat de site-ul infomusic.ro.

Trupa a mai susţinut în anul 2012 un concert în Bucureşti însă va cânta în premieră în Cluj-Napoca. Biletele pot fi achiziţionate de luni, 14 septembrie, de pe site-ul biletoo.ro

Manowar a luat naştere în anul 1980 şi a devenit cunoscută pentru cea mai zgomotoasă prestaţie de pe scenă dar şi pentru cel mai lung concert heavy-metal, intrând chiar în Cartea Recordurilor.

Sursa foto: adevarul.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed