HomeStiri Mondene Manuela Hărăbor, despre greutățile vieții: „Au fost nişte încercări din partea lui Dumnezeu”

Manuela Hărăbor, despre greutățile vieții: „Au fost nişte încercări din partea lui Dumnezeu”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 840 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/04/Manuela-Harabor.jpg

Manuela Hărăbor reprezintă un exemplu pentru cei din jur nu doar în carieră, ci și ca mamă. Aceasta și-a dedicat viața pentru a-și îngriji fiul autist.

Manuela Harabor in Stiri Mondene

Îndrăgita actriță a suferit foarte mult încă din vremea studenției; a trecut prin trei divorțuri, iar singurul său copil a fost diagnosticat cu autism. Cu toate acestea, a reușit mereu să găsească puterea de a rezista și a ieși la liman. Aceasta a acordat un interviu pentru emisiunea Acces Direct, unde a povestit despre fiul său, Andrei.

„Eram studentă la actorie în anul III. Am fost o familie unită, am învăţat din mers să fiu mamă. M-a ajutat mama foarte mult. Primele semnale au fost după vârsta de un an jumate. Până la doi ani am mers la toţi medicii pe care îi ştiam. (…) Cunoștințele despre autism nu erau. Acum, uitându-mă în urmă, îmi dau seama că aş fi putut să-i pun diagnosticul eu, de la un an jumate. Cu greu am ajuns să primesc un diagnostic; după au început căutări: unde mergem, ce tratamente facem…”, a spus Manuela Hărăbor.

„A făcut ceva mai mult experimental, pentru că era singurul centru din ţară. Ne-am dat pe mâna unei asistente extraordinare, Lucica. A reuşit într-un timp foarte scurt şi să-l determine pe Andrei într-o lună jumătate să vorbească. De acolo au început toate progresele lui”, a adăugat aceasta.

Manuela Hărăbor a vorbit și despre contribuția tatălui fiului ei, cu care a avut o relație scurtă, actorul Dan Chișu, în privința lui Andrei.

„Andrei este un bărbat de 28 de ani, înalt, frumos. Cu un suflet de copil… câteodată şi de patru ani, de șapte ani sau de 12 ani. Au fost nişte încercări din partea lui Dumnezeu. A existat o perioadă (n.r.: de comunicare cu tatăl său). Din când în când ne ajută, trebuie să spun asta. Îi plătește lui Andrei o pensie alimentară de câţiva ani. Din punctul ăsta de vedere, atât cât poate, face”, a mărturisit frumoasa actriță…

Manuela Hărăbor a împlinit 51 de ani pe 2 aprilie 2019. Aceasta a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale din București și a devenit cunoscută publicului larg pentru rolul memorabil al Siminei, din filmul Pădureanca, din 1987.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed