Home Stiri Marcel Toader şi Maria Constantin şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu!

Marcel Toader şi Maria Constantin şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu!

autor Elena Yvette
441 views 1 minute timp de citit

După ce, în urmă cu o săptămână, au făcut cununia civilă, Marcel Toader şi Maria Constantin şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, pe malul unui lac. Atât mirii, cât şi naşii, au purtat costume tradiţionale, iar atmosfera ceremoniei a fost una de vis.

marcel toader poza 1

Maria Constantin nu a fost o mireasă ca toate celelalte. Aceasta s-a îmbrăcat într-un costum popular ce i se potrivea perfect, punându-i în valoare frumuseţea iar în păr a purtat flori de mărgăritar.

„O să cânt la nuntă. Chiar dacă m-am măritat, numele meu de artist rămâne acelaşi. Bradul se împodobeşte vineri seara şi se face hora. Şi se face şi ca un fel de petrecere a burlacilor şi a burlăciţelor. Nu o să fie cu jartea, că nu se poate, e mare crăpătura rochiei. Marcel nu-mi scoate jarteaua în noaptea nunţii,” a spus Maria Constantin, la emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars.

Marcel Toader a ales un costum popular complet, cu brâu din zona Olteniei. Naşul, Silviu Prigoană, a purtat un clop, iar naşa a optat pentru un costum popular complet.

Pentru a împărtăşi bucuria cu fanii ei, Maria Constantin a transmis un mesaj pe contul ei de socializare:

„Va imbratisam azi , fiind cea mai frumoasa zi din viata noastra, avand alaturi Nasii nostri , familia, invitati dragi, si va dorim o poveste de dragoste la fel de frumoasa ca a noastra! Cu drag, Maria si Marcel Toader”, a scris cea care a devenit, în urmă cu puţin timp, doamna Toader.

marcel toader poza 2

marcel toader poza 3

marcel toader poza 4Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies