Home Stiri Mondene Margherita de la Clejani se droga la petreceri, iar apoi…. Nu o să îți vină să crezi ce făcea!

Margherita de la Clejani se droga la petreceri, iar apoi…. Nu o să îți vină să crezi ce făcea!

autor Mirela
1,3K views

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fata Clejanilor a consumat substanțe interzise în ziua producerii accidentului. Însă, acum s-a aflat că acela nu a fost primul moment în care s-a întâmplat acest lucru.

Conform spuselor celor de la D.A.S. categoria A, Margherita făcea un show de zile la mari la toate petrecerile la care mergea. Una dintre prietenele foarte  bune ale Margheritei a oferit, pentru Cancan.ro, detalii picante despre acest lucru: „Am fost la multe petreceri cu Marga. Ideea este simplă, ea s-a schimbat mult după perioada petrecută în America. La întoarcerea în țară le spunea tuturor că ea nu mai suportă România, că viața ei e acolo și că ea este vedetă de Hollywood, că nu-i ajunge nimeni la nas aici și nici nu ar trebui cineva vreodată să se ia de ea sau de calitățile ei muzicale”.

În continuare, prietena Margăi îi acuză chiar și pe părinții acesteia, spunând că știau foarte bine ce se petrece cu fata ei, dar au preferat să nu ia nicio măsură: „Eu cred că părinții ei știau că se droghează, sau cel puțin Viorica. Nu ai cum să nu-ți vezi copilul venind acasă în asemenea stări. Ea de multe ori venea deja drogată la evenimente, petreceri și nu cred că alegea să consume ceva ușor. Uneori halucina, atunci când încă mai cânta, o lua pe arătură, începea să cânte tot felul de melodii fără niciun rost, spunea că ea în manele nu se mai regăsește, că nu are față să cânte ea așa ceva, îi trebuie ceva mai sofisticat. Nu știu dacă acest consum de stupefiante s-a accentuat odată cu perioada în care a stat în America, dar cert este că s-a schimbat mult de atunci. Face lucruri rușinoase, înjură în public, arată m***, se îmbracă extrem de indecent, parcă nu-i mai pasă de imaginea ei și parcă e o altă persoană atunci când se droghează”.

Însă, se pare că asta nu este tot, iar ceea ce fata a spus în continuare este de-a dreptul halucinant: „Nu este singura din familia ei care se droghează…Oamenii care se uită la televizor cu siguranță l-au văzut de multe ori și pe fratele ei, Fulgy, aberând pe diverse subiecte. Era întrebat una, răspundea alta”…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed