Home Stiri Maria Constantin a spus când va avea loc nunta, dar și cum stă cu pregătirile

Maria Constantin a spus când va avea loc nunta, dar și cum stă cu pregătirile

autor Mirela
291 views 3 minute timp de citit
  • Partenerul ei a decis să-i facă o surpriză de proporții și a cerut-o de soție imediat după ce aceasta a executat o săritură de care se temea.
  • Maria Constantin a făcut câteva declarații despre planurile pe care le are din acest punct de vedere.
  • Artista a spus când urmează să aibă loc marele eveniment.

În urmă cu puțin timp, a fost difuzată ediția în care Maria Constantin a participat în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Filmările au avut loc la începutul verii, atunci când artista a avut parte de o surpriză extrem de frumoasă din partea iubitului ei.

Aceasta a trebuit să execute sărituri extrem de periculoase pentru ea, întrucât, în cadrul emisiunii, a trebuit să își înfrângă anumite frici. Deoarece aceasta a reușit să-și depășească limitele, partenerul ei a decis să-i facă o surpriză de proporții și a cerut-o de soție imediat după ce aceasta a executat o săritură de care se temea.

Cererea în căsătorie, difuzată pe micile ecrane

Bineînțeles că momentul extrem de frumos a fost surprins de camerele de filmat, atunci când întreaga echipă a fost de față, iar momentul a fost transmis și la televizor. Acum, după ce s-a aflat de logodna ei, Maria Constantin a făcut câteva declarații despre planurile pe care le are din acest punct de vedere.

„Foarte bine mă simt cu inelul pe deget. Chiar acum vorbeam cu băieții din trupa mea și chiar vreau să scoatem o piesă strict pentru dansul mirilor, care să fie cântată la nunta noastră și care va fi ca un tip de invitație online.

La anul va fi nunta, încă nu am stabilit data, pentru că trebuie să ne interesăm de local și așa mai departe, vom vedea mai târziu ce urmează. Sunt super fericită. Nu mă așteptam la treaba asta, nici măcar nu am bănuit. Nu am avut nici cea mai mică bănuială că asta urma să se întâmple”, a spus aceasta, conform wowbiz.ro.

Maria Constantin a fost cerută după trei ani de relație

Maria Constantin a dezvăluit faptul că ea și logodnicul ei sunt împreună de trei ani, iar nunta ar fi avut loc în cele din urmă, chiar dacă cererea în căsătorie nu s-ar fi întâmplat. Tot în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, Maria Constantin a mai avut parte de o surpriză foarte frumoasă din partea Iuliei Albu.

După ce criticul de modă a asemănat-o cu un pui rotisat, deoarece aceasta apelează la bronzul artificial, în urma unei sărituri efectuate, Iulia a felicitat-o pe Maria.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies