HomeStiri Mondene Maria Constantin a dezvăluit motivele divorţului: „Îi transmit tot binele din lume lui Marcel”

Maria Constantin a dezvăluit motivele divorţului: „Îi transmit tot binele din lume lui Marcel”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 707 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/08/Maria-Constantin-a-dezvăluit-motivele-divorţului-1.jpg

După zile întregi în care s-a speculat ba că au fost infideli, ba că nu le mai ajungeau banii, ba că este un joc al lor, Maria Constantin a dezvăluit care au fost motivele care au stat la baza despărţirii de Marcel Toader.

Maria Constantin a dezvăluit motivele divorţului 1

Ajunsesem să nu mai fim fericiţi unul lângă celălalt. Mă bucur că am ajuns la un punct în care am decis că trebuie să ne despărţim. Au fost momente de neajunsuri, de încăpăţânare, mi-am dorit căsnicia şi speram că totul se va rezolva, că totul va fi bine, că este o perioadă trecătoare. Nu ştiu unde am greşit. Cred că vina este a amândurora. Încercam să mă mint singură că se mai poate salva ceva. Nu vreau să implic alţi oameni în mizerie.

O rudă apropiată a încercat să ne ajute, dar…

A existat încredere, am crezut că pot dărui sufletul meu omului de lângă mine. Nu credeam că se va ajunge aici. A fost o despărţire amiabilă, am ajuns la concluzia că aşa ne este mai bine. Am fost avertizată de multe ori. Am primit multe mesaje în care oamenii îmi spuneau să am grijă în relaţia cu Marcel. Dar nu am dat crezare acestora. Apartamentul este al soţului meu şi de aceea am plecat. Era normal, trebuia să plece cineva. Nu mai exista bucurie, nu mai existau micile momente de satisfacţie… Atunci îţi pui un semn de întrebare. Cine a greşit? Devenise o relaţie nefericită. Nouă ne-a fost extrem de greu în ultima perioadă şi nu aş vrea să spun motivele. Sunt genul de om care nu aş putea înşela dacă iubesc cu sufletul. Dacă este să luăm în considerare mesajele primite, multă lume ar putea crede că Marcel m-a înşelat.

Nu vreau să vorbesc despre cine aducea banii în casă. Îi transmit tot binele din lume lui Marcel. Îmi doresc să găsească pe cineva care să-l înţeleagă. Am încercat să-i explic fiului meu de opt ani că mami ia viaţa de la capăt şi că face tot posibilul din lume să-i asigure o viaţă bună. Şi cred că a înţeles lucrurile astea. Nu vreau să mă victimizez, dar încă sufăr, nu am şters cu buretele tot ce a fost”, a declarat Maria Constantin la un post de televiziune…

Maria Constantin a dezvăluit motivele divorţului

Maria Constantin a fost căsătorită cu Marcel Toader din anul 2015. Aceştia nu au copii împreună, însă Maria are un băieţel din prima sa căsătorie, care stă mai mult cu tatăl său. S-au împlinit aproape trei săptămâni de când Maria s-a mutat din locuinţa conjugală.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed