HomeStiri Mondene Maria Constantin nu și-a mai văzut copilul de câteva luni. Băiatul a sunat-o, dar ea nu i-a răspuns

Maria Constantin nu și-a mai văzut copilul de câteva luni. Băiatul a sunat-o, dar ea nu i-a răspuns

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 890 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/maria-constantin-nu-si-mai-vazut-copilul-de-cateva-luni-baiatul-sunat-o-dar-ea-nu-raspuns.jpg

Fostul soț al Mariei Constantin face acuzații dure. Vedeta nu și-ar mai fi vizitat copilul de două luni. Ba mai mult, acesta ar fi sunat-o, dar ea nu i-a răspuns la telefon.

maria-constantin-nu-si-mai-vazut-copilul-de-cateva-luni-baiatul-sunat-o-dar-ea-nu-raspuns

Maria Constantin și fostul soț nu au rămas în relații bune după divorț. Copilul lor a rămas în grija bărbatului, iar de curând acesta a mărturisit că vedeta nu și-a mai vizitat băiatul de dinaintea sărbătorilor de iarnă. Ba mai mult, copilul ar fi sunat-o, dar ea nu a răspuns la telefon.

„Situaţia e mult mai complicată. Maria nu are o relaţie bună cu mine, dar cu copilul ar fi trebuit. Nu l-a sunat de două luni de zile. A venit să îl vadă înainte de sărbători. Chiar acum câteva zile a sunat-o copilul şi nu i-a răspuns. Eu sunt cu inima foarte deschisă şi spun lucrurile aşa cum sunt. Ultima dată a fost sunat Codruţ de ea când a intrat în emisiunea lui Mihai Morar. Îl sunase din culisele emisiunii, înainte să intre. (…) Noi nu avem nimic de împărțit. Niciodată nu i-am interzis. Eu i-l duceam în oraș, să îl vadă. O mamă adevărată n-ar face asta”, a declarat Ciprian la Antena Stars.

„Eu am sunat-o să văd dacă se consideră mamă pentru acest copil. Măcar să îl sune. De două luni de zile nu l-a mai văzut. A venit cu jucării folosite la copil. I-a dat o tabletă folosită de ea, cu numere de telefon, conturi de gmail şi cu imagini. Relația cu copilul s-a rupt atunci când a plecat… să se facă vedetă”, a declarat actuala soție a lui Ciprian…

În trecut, Maria Constantin a declarat că nu își putea vedea copilul din cauza fostului soț, dar după o perioadă situația părea că s-a liniștit. „Acum lucrurile s-au schimbat. El are o relaţie, un copil, deci fiul meu are un frăţior. Pe mine nu poate decât să mă bucure lucrul ăsta. După ce am venit din Cipru am fost şi mi-am văzut fiul, toate lucrurile sunt înspre bine. Eu şi cu fiul meu suntem ca doi prieteni, ne povestim orice”, declarase Maria Constantin în trecut.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed