Home Stiri Maria Dragomiroiu – declarații emoționante la 12 ani de la pierderea prietenei sale de suflet, Mădălina Manole

Maria Dragomiroiu – declarații emoționante la 12 ani de la pierderea prietenei sale de suflet, Mădălina Manole

autor Bodnar Anca
279 views 3 minute timp de citit
  • Maria Dragomiroiu face declarații emoționante la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole
  • Interpreta de muzică populară încă nu se poate obișnui cu ceea ce s-a întâmplat cu prietena sa de suflet
  • Povești emoționante moderate în platoul de televiziune

Maria Dragomiroiu și-a pierdut în urmă cu 12 ani prietena de suflet, pe Mădălina Manole, și încă nu se poate obișnui cu acest lucru.

De câte ori are ocazia, interpreta de muzică populară o aduce în discuții pe Mădălina Manole.

Povești emoționante despre o prietenie eternă

În cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, Maria Dragomiroiu a vorbit, cu emoție în glas, despre prietena sa de suflet, Mădălina Manole, și despre sfârșitul ei tragic.

„De fapt mie imi pare rău că a plecat așa. Se spune că un suflet care pleacă în felul acesta stă undeva între diferite nivele, deci nu este nici la Dumnezeu, nici în Iad.

Este undeva și cine știe când va pleca de acolo din această zonă gri, neagră, pentru că a făcut un păcat și îmi pare foarte rău pentru ea. Mădălina a fost sora mea mai mică, ne-am spus și bune și rele, am învățat de la ea, ea a învățat de la mine, a acceptat și sfaturile mele. Mădălina a însemnat mult și m-a durut foarte tare.

Ea a fost o fire depresivă, se știa că era foarte exigentă cu ea, își iubea enorm familia, dar sunt convinsă că ceva a canalizat-o spre acest destin. Ea simțea ceva, ea spunea că asupra familiei ei apasă un blestem și că s-ar putea să moară tânără și nimeni nu a fost lângă ea. Mama era departe, iar omul de lângă ea nu a iubit-o destul încât să o salveze. Eu dacă aș fi știut aș fi luat-o la mine, dar nu mi-a spus. Cu o zi înainte de nunta ei a plecat a plecat de la noi din casă la Botoșani și nu mi-a spus că este nunta ei, deci ceva era în neregulă. Dacă aș fi știut prin ce trece ea, prin stările alea, atunci aș fi acționat categoric. O simt și mă rog pentru sufletul ei, pentru că este într-un loc în care nu este bine. Mă rog ca Dumnezeu să o ierte.

Am înțeles gestul ei, pentru că era nefericită și această nefericire nu a mai putut-o duce fiind o fire mai depresivă. Această nefericire se accentua. Nimeni nu a ajutat-o să iasă la lumină. Păcat, că era la îndemâna cuiva să facă lucrul acesta, care știa, toată lumea din familie știa ce vrea să facă și nu a ajutat-o nimeni.”, a povestit Maria Dragomiroiu în cadrul emisiunii Tv moderate de Denise Rifai.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies