HomeStiri Mondene Elena Merişoreanu a fost impresionată de tristeţea Mariei Constantin

Elena Merişoreanu a fost impresionată de tristeţea Mariei Constantin

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 831 views
Maria-Merişoreanu-a-fost-impresionată-de-tristeţea-Mariei-Constantin in Stiri Mondene

Elena Merişoreanu s-a declarat şocată de ceea ce a devenit Maria Constantin.

Maria Merişoreanu a fost impresionată de tristeţea Mariei Constantin

Cântăreaţa de muzică populară nu a avut niciodată o legătură de prietenie cu Maria Constantin, însă se cunosc pentru că au avut multe filmari şi spectacole comune.

Elena Merişoreanu s-a declarat şocată de felul în care s-a schimbat Maria Constantin. Doamna Merişoreanu a spus despre fosta soţie a lui Marcel Toader că în ciuda veseliei pe care o avea pe chip, i s-a simţit o tristeţe în ochi.

Maria Merişoreanu a fost impresionată de tristeţea Mariei Constantin 1

„Am rămas şocată de această schimbare, dintr-odată. (…). Venea de la Conservator, era fericită că i-a mers glasul şi a fost apreciată, dar se citea o tristeţe în ochii ei. (…) Regret enorm de mult că s-a întâmplat aşa, dar să nu uităm că Maria Constantin e o talentată, e o frumoasă, are viaţa înainte şi, zic eu, că timpul aduce consolare (…).

Ea era foarte veselă, chiar s-a aruncat la mine în braţe: «Vai, că sunt foarte fericită, că uite: am cântat bine, am fost apreciată la Conservator». Dar vă spun, am văzut o tristeţe în ochii ei – mi se pare normal să fie aşa. Nu, nu, eu nu mă bag în problemele lor, pentru că nu am fost apropiată de ei, nu am fost la petreceri… Am fost doar la filmări şi la spectacole”, a declarat Elena Merişoreanu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed