Marian Drăgulescu a depășit recordul Nadiei Comăneci

Share

Marian Drăgulescu a câștigat un nou titlu european și a reușit să depășească recordul Nadiei Comăneci. Acesta a obținut medalia de aur la finala de la sol la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca.

Marian Drăgulescu a depășit recordul Nadiei Comăneci

”E un vis împlinit. Am avut o dorinţă: să mi se cânte imnul la aceste Campionate Europene şi mă bucur că s-a împlinit. E cea mai importantă medalie pentru mine, e acasă, în faţa a 7.000 de români. E a zecea pentru mine. A fost super, m-am simţit extraordinar şi am prins o zi bună. Am avut emoţii, mă gândeam că asta va fi cea mai importantă medalie a mea şi îmi doream atât de mult să o câştig acasă. Atât timp cât sunt sănătos, găsesc plăcerea de a face gimnastică şi motivaţie, iar atunci voi continua să fac gimnastică. Mă gândesc la următorul campionat important de anul ăsta, Mondialele din Canada. Am avut ceva probleme cu spatele în ultima perioadă şi de câte ori încercam să sar noua săritură Drăgulescu, îmi trebuiau vreo patru-cinci zile să nu mai fac antrenament, voi găsi o soluţie. Acum, am ales ca strategie să merg pe execuţie, cât mai corect, şi a ieşit. Sunt foarte fericit pentru ce a ieşit astăzi, iar mâine voi lupta din nou pentru medalie la sărituri”, a declarat gimnastul român Marian Drăgulescu…

Marian Drăgulescu deține în palmares zece titluri continentale, depășind astfel recordul Nadiei Comăneci. Campionul a fost notat cu 14.500 în finala de la sol, astfel câștigând o medalie de aur.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news