Home Stiri Marian Drăgulescu, mesaj emoționant pentru logodnica sa

Marian Drăgulescu, mesaj emoționant pentru logodnica sa

autor Mirela
211 views 3 minute timp de citit
  • Simona Carmen și Marian Drăgulescu par că sunt persoanele potrivite unul pentru celălalt.
  • În prezent, cei doi sunt plecați în vacanță, unde Marian își sărbătorește logodnica.
  • Marian Drăgulescu a spus că formează o relație cu actuala lui parteneră de aproximativ trei ani.

Simona Carmen și Marian Drăgulescu par că sunt persoanele potrivite unul pentru celălalt. Tocmai din acest motiv, sportivul i-a și cerut mâna, iar nunta urmează să se întâmple în curând.

În prezent, cei doi sunt plecați în vacanță, unde Marian își sărbătorește logodnica, deoarece astăzi este ziua ei de naștere. Prin intermediul rețelelor de socializare, Marian Drăgulescu a postat un mesaj emoționant pentru cea care urmează să îi devină soție.

„La mulți ani, îngeraș…sunt fericit că exiști în viața mea! Te iubesc!”, a scris acesta în mediul online.

Marian Drăgulescu urmează să facă nunta

În urmă cu ceva timp, Marian Drăgulescu a spus că formează o relație cu actuala lui parteneră de aproximativ trei ani. Cei doi au vrut să facă nunta mai devreme, însă restricțiile impuse de pandemie le-au dat planurile peste cap. Cu toate acestea, deoarece restricțiile au fost eliminate din această primăvară, ne putem aștepta oricând la anunțarea datei căsătoriei.

„Suntem împreună de doi ani şi jumătate, urmează să legalizăm şi noi relaţia, dar să treacă pandemia asta. Vrem să se liniştească lucrurile, nu ne ţine împreună un act”, a mai spus sportivul în urmă cu ceva timp.

În urmă cu doar câteva luni, Marian Drăgulescu a participat în emisiunea ”Survivor”. Așa cum este de la sine înțeles, acesta a făcut parte din echipa faimoșilor și s-a duelat pentru marele premiu.

Logodna lui a fost pusă sub semnul întrebării

La un moment dat, sportivul a avut niște apropieri față de o altă concurentă, iar multe persoane au spus că acesta și-ar înșela logodnica. Cu toate că, nu de multe ori, relația lor a fost pusă sub semnul întrebării din cauza acestui lucru, se pare că cei doi au demonstrat că rămân împreună, iar ceea ce s-a întâmplat în emisiune nu a fost nimi ce le-ar fi putut pune relația în pericol.

„Cel mai greu este să găsești chimia aia, compatibilitatea și stabilitatea. Eu am încredere într-o persoană de la început. Mereu am avut relații deschise și acum am codul de la telefonul iubitei mele și ea pe al meu. Ea nici nu știa cine sunt, colegii de muncă i-au spus. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie. Mai vreau copii, unul, doi, poate fetițe”, a spus sportivul despre relația cu Simona, în urmă cu ceva timp.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies