Home Stiri Mariana Pfeiffer, acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele”

Mariana Pfeiffer, acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele”

autor Buinoschi Andreea
250 vizualizari

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Reghecampf și mama lui Luca, a făcut câteva declarații despre divorțul anului. Aceasta susține că multe dintre lucrurile pe care Anamaria Prodan și fostul ei soț le-au spus nu sunt adevărate și că, mai mult decât atât, ar fi fost înșelată cu fiica Ionelei Prodan.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el.

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă.

Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu, Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță.

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea e-mailuri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său. De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei.

Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta…

Referitor la «celebra» mașină pe care susține că mi-a dat-o pentru fiul meu și că ar valora 60.000 de euro, adevărul este altul. De fapt, mașina respectivă este un jaf, un Opel Corsa, din 1997, cu 190.000 de km, în care eram nevoită să-l îmbrac pe Luca și să-l învelesc cu pături, ca să-l pot duce la școală”, a spus Mariana Pfeiffer  pentru cei de la cancan.ro.

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies