Home Stiri Marina Dina: „Mi-ar plăcea să mai pozez, dar nu goală”

Marina Dina: „Mi-ar plăcea să mai pozez, dar nu goală”

autor Elena Yvette
334 vizualizari

Dupa un an in care a studiat la Milano, Marina Dina a revenit la emisiunea „Rai da Buni”, dar de data aceasta ca invitat.

Marina Dina

Marina a povestit cum este viata ei dupa ce a disparut din fata reflectoarelor si cum isi ocupa timpul cu studiile la Milano.

„Am cunoscut românce la restaurantul unde mâncam. Nu prae mi-am făcut prieteni, am ieşit cu o sigură fată la cină”, a spus Marina Dina.

[articol „Marina Dina”]

„Nu mă văd pozând nud. Mi-ar plăcea să mai pozez, dar nu goală. Poze în lenjerie nu mă deranjează. Adică, cred că încă mai pot să fac asta. Îmi plac pozele care exprimă ceva”.

Intrebata daca ar putea sa renunte la iubitul ei milionar si daca ar putea sa traiascu cu un sarac, ea a spus: „Nu am fost pusă în situaţia asta. E adevărat că am cunoscut mulţi bărbaţi, care îmi sunt apropiaţi, dar nu pot să spun nici că da, nici că nu. Dacă aş avea o situaţie financiară bună, cred că da”.

„Nu am regrete. Sunt greşeli pe care le-am făcut, dar merg mai departe. Îmi vine acum cea mai mare greşeală pe care am făcut-o dar nu am să o spun”.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies