Home Stiri Mario Fresh, detalii noi despre relația cu Alexia Eram. Ce a spus despre fiica Andreei Esca

Mario Fresh, detalii noi despre relația cu Alexia Eram. Ce a spus despre fiica Andreei Esca

autor Negriu Elena
486 vizualizari

Mario Fresh, pe numele lui real Mario Galatan, în vârstă de 20 de ani, are o relație de lungă durată cu Alexia Eram (19 ani), fiica prezentatoarei principalului buletin de știri de la Pro TV, Andreea Esca.

2

Cei doi sunt împreună de peste doi ani, iar acum mențin relația la distanță, întrucât frumoasa tânără a ales să urmeze facultatea în Londra.

Mario Fresh a declarat că este destul de greu pentru ei să fie mai mereu departe unul de celălalt, dar nu au de ales, iar după încheierea studiilor, Alexia va reveni în România.

3

„Mereu este plecată, ba când vine, nu sunt eu, nu e uşor. Este oribil, sunt obişnuit cu ea, mai ales că a cum am stat toată vara cu ea, e foarte greu să plece.

Când şi-a făcut bagajul, eram cu ea, nu mă simţeam bine, dar asta e treaba, nu avem ce să facem doi ani de acum încolo şi după aia.

4

Nu voi pleca eu, vine ea înapoi”, a spus Mario Fresh la Antena Stars.

Artistul a oferit detalii despre relația lor, precizând că Alexia este mai geloasă decât el, iar din această pricină uneori au mici discuții.

5

„Infidelitatea, îţi dai seama. N-ai cum să treci peste acesta. Nu, n-ai cum, dacă este totul bine acasă, nu. Cred că Alexia este mai geloasă.

Băi, nu suntem geloși, avem aşa nişte discuţii mici câteodată, dar d-astea mai mult să ne înțepăm, să pară că avem o relaţie mai nebună, dar ne merge foarte bine”, a adăugat artistul…

Sursa:verdict.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies