Home Stiri Mario Fresh, detalii noi despre relația cu Alexia Eram. Ce a spus despre fiica Andreei Esca

Mario Fresh, detalii noi despre relația cu Alexia Eram. Ce a spus despre fiica Andreei Esca

autor Negriu Elena
206 vizualizari

Mario Fresh, pe numele lui real Mario Galatan, în vârstă de 20 de ani, are o relație de lungă durată cu Alexia Eram (19 ani), fiica prezentatoarei principalului buletin de știri de la Pro TV, Andreea Esca.

Cei doi sunt împreună de peste doi ani, iar acum mențin relația la distanță, întrucât frumoasa tânără a ales să urmeze facultatea în Londra.

Mario Fresh a declarat că este destul de greu pentru ei să fie mai mereu departe unul de celălalt, dar nu au de ales, iar după încheierea studiilor, Alexia va reveni în România.

„Mereu este plecată, ba când vine, nu sunt eu, nu e uşor. Este oribil, sunt obişnuit cu ea, mai ales că a cum am stat toată vara cu ea, e foarte greu să plece.

Când şi-a făcut bagajul, eram cu ea, nu mă simţeam bine, dar asta e treaba, nu avem ce să facem doi ani de acum încolo şi după aia.

Nu voi pleca eu, vine ea înapoi”, a spus Mario Fresh la Antena Stars.

Artistul a oferit detalii despre relația lor, precizând că Alexia este mai geloasă decât el, iar din această pricină uneori au mici discuții.

„Infidelitatea, îţi dai seama. N-ai cum să treci peste acesta. Nu, n-ai cum, dacă este totul bine acasă, nu. Cred că Alexia este mai geloasă.

Băi, nu suntem geloși, avem aşa nişte discuţii mici câteodată, dar d-astea mai mult să ne înțepăm, să pară că avem o relaţie mai nebună, dar ne merge foarte bine”, a adăugat artistul…

Sursa:verdict.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!