HomeStiri Mondene Marion Cotillard neagă zvonurile conform cărora ar avea o relație cu Brad Pitt!

Marion Cotillard neagă zvonurile conform cărora ar avea o relație cu Brad Pitt!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 853 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/09/brad-pitt-marion-cotillard-hepta_2344510-785x1024.jpg

După ce presa a spus că ea ar fi vinovată de divorțul dintre Angelina și Brad, actriţa franceză Marion Cotillard neagă zvonurile conform cărora ar avea o aventură cu Brad. Mai mult, Marion ar fi extrem de fericită alături de actorul şi scriitorul Guillaume Canet, cu care are și un băiețel de 5 ani.

brad-pitt-marion-cotillard-hepta_2344510-785x1024

„Marion şi Guillaume sunt extrem de fericiţi, iar zvonurile potrivit cărora l-ar înşela cu Brad sunt absolut devastatoare pentru ea. Nu este genul de persoană care ar face astfel de lucruri. Tot acest scandal este un şoc pentru ea“, a declarat o sursă apropiată actriţei pentru „Daily Mail“.

Și chiar dacă nu există dovezi clare în privința legăturii dintre Brad și Marion, totuși Angelina Jolie, în momentul în care a întâlnit-o pe actrița franceză, nu a avut tocmai o atitudine prietenoasă.

„Angelina a ignorat-o complet pe Marion, când aceasta a dorit să înceapă o discuţie, Angelina şi-a întors privirea. Marion a fost foarte stânejită, abia aştepta să o întâlnească. Zvonurile privind aventura dintre cei doi sunt 100% false“, a explicat sursa citată.

Despre cuplul Brad-Marion, format pe platourile producției “Allied”, se spune că ar fi unul în care există chimie. „Brad şi Marion se respectă reciproc, aşa că odată ce şi-au cunoscut foarte bine personajele, chimia lor a fost electrizantă. Au petrecut mult timp împreună, dezvoltându-şi personajele împreună cu regizorul Robert Zemeckis, iar în momentul în care am ajuns pe platourile de filmare, a fost uimitor să vedem cum personajele erau atât de reale“, a declarat King.

Sursa foto: okmagazine.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed