HomeStiri Mondene Marion Cotillard a vorbit despre filmările scenelor intime cu Brad Pitt: „A fost de-a dreptul ciudat, stânjenitor!“

Marion Cotillard a vorbit despre filmările scenelor intime cu Brad Pitt: „A fost de-a dreptul ciudat, stânjenitor!“

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 737 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/646x404-18.jpg

Actriţa franceză Marion Cotillard a povestit cum a decurs colaborarea sa cu Brad Pitt, pentru filmul „Allied“. Partenera lui Brad a mărturisit că scenele intime din thriller au fost de-a dreptul ciudate.

646x404 (18)

„Am repetat foarte mult şi am avut o coregrafie foarte bine pusă la punct, dar am avut şi libertate. Când ştii exact ce va face corpul tău, atunci poţi acţiona şi poţi fi liber pentru a-ţi arăta emoţiile şi sentimentele pentru că nu te gândeşti: «Ce voi face în continuare? Mă voi pune deasupra lui?» A fost o situaţie ciudată, stânjenitoare“, a declarat Cotillard, citată de US Weekly. „Noi ne-am amuzat pentru că trebuia să depăşim acel moment de-a dreptul ciudat. Aşa că am avut şi un moment în care ne-am privit în ochi şi ne-am zis unul celuilalt: «OK, e aşa ciudat!» Apoi facem asta, o să fiu deasupra ta şi apoi ne sărutăm“, a adugat actriţa.

Marion a mai mărturisit că l-a ajutat pe Brad să învețe franceză, întrucât actorul a avut câteva replici în această limbă.

„El şi-a luat angajamentul de a face tot ce-i stă în putinţă pentru ca proiectul să iasă cât mai bine, ceea ce mi s-a părut impresionant, aşa că l-am învăţat limba franceză fiind foarte dură. Am fost şi foarte sinceră cu el, dar în acelaşi timp mi-am dorit să-l sprijin în acest proces prin care eu am trecut şi despre care ştiu cât este de greu.“

Faptul că au fost colegi pe platourile de filmare i-a determinat pe mulți să speculeze că între cei doi ar exista o aventură. Mai mult, Marion a fost acuzată că ar fi determinat divorțul dintre Angelina și Brad. Însă actrița a negat aceste zvonuri, precizând că își iubește foarte mult soțul.

„În urmă cu mulţi ani l-am întâlnit pe bărbatul vieţii mele, tatăl băieţelului nostru şi al copilului pe care îl aşteptăm. El este iubitul meu, cel mai bun prieten şi singurul bărbat de care am nevoie“, şi-a început actriţa mesajul. (…) Îmi doresc sincer ca Angelina şi Brad, oameni pentru care am un respect profund, să-şi găsească liniştea în aceste momente tumultoase“, a declarat Cotillard la momentul respectiv.

 

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed