Home Stiri Marius Elisei, reacție dură împotriva Oanei Roman

Marius Elisei, reacție dură împotriva Oanei Roman

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 698 views 2 minute timp de citit

Oana Roman și Marius Elisei au un magazin de haine care a fost gândit ca o afacere de familie. Acesta a avut vânzări foarte mari, conform spuselor Oanei. Cu toate acestea, în acte, proprietarul este Marius și, deoarece puterea este la el, bărbatul a decis să rupă colaborarea cu soția sa.

În cadrul unor filmulețe postate pe contul ei de Instagram, fiica lui Petre Roman a mărturisit că nu a vrut să se implice în ceea ce privește partea de birocrație, tocmai pentru ca lucrurile să rămână „într-o notă decentă”. Acum însă Marius a decis că nu mai vrea să colaboreze cu mama fetei sale, iar toată firma îi va rămâne lui.

Se pare că Oana i-ar fi cerut lui Marius să șteargă de pe site toate pozele în care apare și ea. La început, bărbatul nu a ținut cont de dorința acesteia și le-a șters abia după mai multe ore.

„Simt că vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers foarte bine din prima zi. Este un business care a fost pe profit din prima săptămână datorită vouă. Am crezut că este un proiect comun, de familie, dar sunt singura care a gândit așa. Site-ul a rămas al soțului meu, pozele cu mine am rugat să fie eliminate, se pare că încă sunt. Absolut orice colaborare s-a încheiat. Am ales să merg pe drumul meu, atât profesional, cât și personal. Cred că este cea mai bună decizie și cea mai corectă, trebuie să-mi cresc acest copil și să-mi văd de viața mea”, a spus vedeta pe contul ei de Instagram.

Mai mult decât atât, la începutul acestui an, Oana recunoștea că ea și Marius mergeau la terapie de cuplu, lucru ce a confirmat că între ei lucrurile nu mai funcționau atât de bine ca la început. Cel ma probabil, în scurt timp, cei doi vor divorța, după șase ani de căsnicie…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies