Home Stiri Mondene Marius Elisei vrea să-și răscumpere greșelile. Ce îi va cumpăra Oanei Roman

Marius Elisei vrea să-și răscumpere greșelile. Ce îi va cumpăra Oanei Roman

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 743 views
marius-elisei-vrea-sa-si-rascumpere-greselile-ce-ii-va-cumpara-oanei-roman

După certurile care anunțau divorțul, Oana Roman și Marius Elisei par să se iubească din nou ca la început. Bărbatul și-a lăsat soția să-și aleagă singură cadourile pe care le va plăti el.

Marius Elisei vrea să-și răscumpere greșelile. Ce îi va cumpăra Oanei Roman

Oana Roman a vorbit despre cadoul pe care soțul său i-l pregătește pentru a-și răscumpăra greșelile. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars în timp ce se afla într-un centru comercial din capitală, fiica fostului premier al României a vorbit despre planurile de viitor.

„Am venit să mă pregătesc. Săptămâna viitoare voi face o ședință foto pentru o revistă și trebuie să mă pregătesc cu ținute, pentru că eu nu am stilist. Mă îmbrac singură… În ultima vreme n-am mai apărut la prost îmbrăcați.

Am venit să îmi comand și o blană. Cred că soțul meu vrea să se răscumpere un pic. Și mi-a zis că până de ziua mea să mă hotărăsc, să îmi aleg o blană pe care mi-o doresc, că mi-o cumpără el. Am ales una gri. Să pot să o port tot timpul”, a mărturisit Oana Roman.

„Eu nu mă văd un exemplu de mamă. Eu nu mă văd un exemplu. Eu sunt un om normal, care încearcă să se descurce cum poate. Am și ajutor. Aș fi ipocrită să zic că mă descurc singură. Mă ajută și Marius foarte mult, avem o doamnă care stă la noi și care are grijă de casă, de Isabela, o am pe mama soacră. Încerc să mă pot împărți să le rezolv pe toate…

Cred că problemele ne unesc mai mult. Sper ca de acum înainte să nu mai fie probleme. El a avut de învățat că nu mai trebuie să scrie pe Facebook când se supără pe mine, și că trebuie să discutăm lucrurile și să ne împărțim acolo între noi și să nu avem ieșiri pentru care să ne pară rău ulterior. Trebuie să discutăm și să fim între noi. Mi-aș dori să pot să fiu mai puțin impulsivă și să am mai multe momente în care să mă pun pe mine pe primul loc. Și cred că acesta n-a fost un lucru bun”, a concluzionat fiica fostului premier al României.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed