HomeStiri Mondene Marius Tucă: „Daria este lumina, e muza mea din multe puncte de vedere”

Marius Tucă: „Daria este lumina, e muza mea din multe puncte de vedere”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 886 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/06/IMG_5238.jpg
De curând, celebrul jurnalist, om de radio, scriitor etc. Marius Tucă a vorbit pe îndelete despre fetița lui dragă, Daria, care a împlinit frumoasa vârstă de optsprezece ani.

IMG_5238

“Momentul în care am văzut-o prima dată, aș putea spune că m-a speriat, m-a uimit foarte tare. Un copil abia născut, un copil luminos, care degaja o energie extraordinară și până când nu am să mai fiu, am să rămân în minte, în suflet și tot ce am eu, cu lumina ei din momentul în care am văzut-o. (…) Ne-am certat destul de rar, iar când se întâmpla nu puteam să ne culcăm până nu ne împăcam. Și atunci, fie printr-un mesaj, fie printr-un pupic treceam peste această stare. Nu am avut însă momente dificile. (…) Știu foarte multe familii, în care părintii au fost celebri și copiii au fost cumva, dacă nu striviți de personalitatea părinților, măcar marcați. Și atunci, eu am încercat să nu o copleșesc și să nu o marchez cu ideea că tatăl ei este o persoană publică. Dar, ea știe să se detașeze de asta. Ea este fata mea, nu este fata lui Marius Tucă. Ea e copilul și eu sunt tatăl”, a mărturisit celebrul jurnalist, în cadrul interviului…

„Aș schimba o chestie foarte importantă din trecut. În perioada în care Daria creștea, se născuse, eu am avut foarte puțin timp pentru ea. Cred că aș petrece mai mult timp cu ea, lucrul acesta l-aș schimba. (…) Daria a rămas lumina aia pe care am văzut-o atunci când s-a născut. Ea este lumina, e muza mea din multe puncte de vedere. Când am început să fac radio, am zis că pot să îi las un restaurant sau două, dar ceva care să mă reprezinte și să o reprezinte și pe ea ar fi un post de radio. Avem programul nostru, în weekend mergem la o ceainărie și stăm de vorbă și discutăm. Avem întâlnirile noastre, tabieturile noastre, care sunt numai între noi doi”, a mai povestit tăticul.

Sursa foto: blogspot.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed