Home Stiri Mărturisiri inedite despre Trump! Ce au declarat fotografii care au lucrat cu magnatul?

Mărturisiri inedite despre Trump! Ce au declarat fotografii care au lucrat cu magnatul?

autor Elena Yvette
148 vizualizari

Mai mulți fotografi care au lucrat cu Donald Trump au făcut dezvăluiri inedite despre actualul președinte al Americii, dând presei mai multe fotografii cu magnatul.

2100

Harry Benson (87 de ani), din Glasgow, lucrează cu Donald Trump de mai bine de 30 de ani. Fotograful a povestit o întâmplare ce l-a avut ca protagonist pe magnat.

„Te poţi baza pe el la greu. Este amabil, are simţul umorului, chiar dacă nu ai îndrăzni niciodată să faci o glumă cu el. Odată l-am fotografiat în vârful Turnului Trump. Purta o cămaşă cu cravată şi a adoptat o poziţie de boxer. Îmi doresc ca atunci să-i fi cerut să-şi dea cămaşa jos. El ar fi făcut-o“, a mărturisit Benson pentru The Guardian, citat de site-ul adevărul.ro.

„Când mi-a spus că peste un milion de dolari se află în „temniţă“, locul unde erau ţinuţi banii, am spus că nu am văzut niciodată atât de mulţi bani. Aşa că el a mers la seif şi a scos de acolo milionul de dolari. Dar acest lucru este dincolo de limite, chiar dacă deţii fiecare cărămidă din clădire. Doar cei autorizaţi (şi vreau să spun cei într-adevăr autorizaţi) pot intra acolo. Dar lui nu i-a păsat. Dacă el vrea ceva, obţine. Se lăuda, dar atunci, ca fotograf, e tot ce-ţi doreşti. El este înfumurat, da, foarte orgolios. Dar apoi mi-am îndreptat atenţia şi camera spre el. Ştiu că va trebui să-l fac să facă ceva special când voi merge la Casa Albă, să-l fac să sară pe masă sau ceva de genul acesta“, a dezvăluit fotograful.

„Noaptea alegerilor a fost una pe cinste. Prietenii mei sunt şocaţi şi în lacrimi. El a întors totul la 180 de grade. A fost incredibil, a stârnit îngrijorare. Cred că se va comporta frumos, totuşi, cel puţin deocamdată“, a adăugat bărbatul.

3744

Chris Buck, un alt fotograf care a lucrat pentru Trump, a povestit detalii cu privire la semnificațiile fotografiilor pe care le realiza pentru magnat.

„Eram într-o sală mare şi întunecată de conferinţă, iar oglinzile multiple erau unele dintre puţinele lucruri pe care le-am putut folosi. Acestea adaugă o doză de complexitate. El arată încrezător şi puternic în reflexii, dar pare vulnerabil în viaţa reală“, povesteşte fotograful.

„Ei vorbeau despre «Feţele numeroase ale lui Trump» şi înţeleg de unde vine asta. Mi se părea repugnant şi greţos în timpul show-ului «The Apprentice» şi în interviuri, începea să spună ceva şi apoi se răzgândea pe parcurs“, a spus acesta.

6600

„După ce l-am întâlnit de câteva ori, pot să spun că este diferit în viaţa privată. Era destul de fermecător, în special în compania unui grup restrâns, amuzant şi pozitiv. Imaginea sa publică în aceste alegeri a fost agresivă însă şi a îndepărtat multe grupuri de oameni. Eu văd acest portret ca pe cel al unui om sfărâmat. Asta e interpretarea mea. Chiar şi faptul că a candidat la preşedinţie e ciudat. Cred că este un om cu probleme. Nu cred că a vrut cu adevărat să conducă ţara, lui doar i-a plăcut ideea de a fi preşedinte“, este de părere Chris Buck…

4500

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies