HomeStiri Mondene Mărturisirile lui Ed Sheeran despre viața lui

Mărturisirile lui Ed Sheeran despre viața lui

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 983 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/97007585_sheeran_gettyimages_976.jpg

Britanicul mărturisește că în trecut a avut probleme foarte mari cu drogurile.

_97007585_sheeran_gettyimages_976

Dependența de droguri a fost una dintre cele mai grave probleme pe care le-a avut Ed Sheeran. Artistul nu a reușit o lungă perioadă să renunțe la ele.

După accidentul prin care a trecut, artistul a decis să facă unele declarații cu privire la viața lui, aspecte pe care a refuzat să le dezvăluie până acum. Cântărețul de 26 de ani a explicat că a folosit droguri multă vreme, în trecut, însă fără a specifica ce tip de droguri consuma.

„Când intri în industria asta, a faimei, trebuie să înveți să te obișnuiești cu faima. Și cu toate capcanele pe care ți le întinde tipul acesta de viață. Știți perfect despre ce vorbesc. Mă refer la dependență. Eu am fost dependent de droguri. Cu greu am reușit să le las”, a declarat artistul.

ed-sheeran

Ed Sheeran a mai declarat că nu a conștietizat cât de gravă era această problemă, până în momentul în care a fost avertizat de unul dintre prietenii săi că se află pe un drum greșit, care nu îi va aduce absolut nimic bun în viață.

„Am luat-o treptat. Prietenii mi-au fost alături. Îmi doream să mă las, dar când mergeam la petreceri, mă ascundeam în anumite locuri, pentru a nu mă vedea nimeni consumând droguri. Nu mai puteam continua tot așa. Devenise ceva grav și serios”, a declarat artistul…

„Nu mai puteam face muzică în felul acesta. Eram cu gândul la droguri, nu ma simțeam bine fără ele. Nu mai puteam sa compun, să cânt, să ma dedic muzicii. Am făcut un mare efort ca să ajung unde sunt acum și mă bucur că am reușit să trec peste acea perioadă nefastă din viața mea”, a încheiat el.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed