Maruta a trecut-o la cratita pe Andra! Care e desertul cu care l-a cucerit și l-a facut sa o ia de nevasta

Share

În cei 12 ani de relație, Măruță a trecut-o pe Andra la cratiță! Care e desertul cu care l-a cucerit și l-a facut să o ia de nevastă?

Îndrăgita artistă Andra știe cum să îmbine perfect cariera și viața de familie. Printre concerte, filmări, proiecte și ședințe foto, cântăreața reușește să-l surprindă pe soțul ei, Cătălin Măruță, cu delicii culinare.

Cel mai apreciat preparat culinar pregătit chiar de Andra este desertul preferat al soțului ei. Prăjitura are o denumire nefericită… „Durerea”, dar gustul este absolut delicios. Uite rețeta mai jos:

Foile

Zece albușuri se bat spumă, apoi se amestecă cu 300 de grame de zahăr tos, 300 de grame de nucă prăjită și măcinată și patru linguri de făină. Cele patru foi se coc pe dosul unei tăvi unsă cu grăsime.

Crema

Cele zece gălbenușuri se amestecă, pe aburi, cu 300 de grame de zahăr, două linguri de făină și 100 ml de lapte călduț, până când crema se va îngroșa. În compoziția răcită se amestecă două pachete cu unt. Foile de bezea se umplu cu cremă, iar pe ultima se pune cremă, într-un strat subțire.

Glazura

Pentru glazură se caramelizează 250 de zahăr, apoi se adaugă 200 de grame de nuci bucăți. Se întind pe un fund de lemn și se zdrobesc cu ajutorul unui ciocan pentru șnițele. Glazura se toarnă peste prăjitură.

„E prăjitura preferată a lui Cătălin, pe care mama mea m-a învățat să o fac, prăjitura «Durerea»”, a declarat Andra…

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008. Oricât de încărcat este programul artistei, aceasta găsește timp să-i facă diverse plăceri culinare.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news