HomeStiri Mondene Mascații au luat-o pe sus pe Bianca Drăgușanu

Mascații au luat-o pe sus pe Bianca Drăgușanu

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/12/Mascatii-au-luat-o-pe-sus-pe-Bianca-Dragusanu-3.jpg

Bianca Drăgușanu a fost încătușată de către „mascați”, după ce aceștia ar fi aflat că blondina avea în casă mai multe obiecte furate. Totul a fost pus la cale de către Andreea Mantea, iar întreaga scenă a fost difuzată ieri la Kanal D.

Mascaţii au luat-o pe sus pe Bianca Drăguşanu in Stiri Mondene

Andreea Mantea a mers acasă la fosta soție a lui Alex Bodi cu scopul de a-i lua un interviu. După ceva timp, mai mulți bărbați deghizați în mascați au intrat în casa ei, prefăcându-se că o rețin. Prezentatoarea a ascuns câteva obiecte în casa sa, spunând, ulterior, că au fost furate de către blondină.

Speriată și nedumerită, Bianca a început să plângă, încercând să spună că este nevinovată, iar totul a fost pus la cale chiar de către musafirul său.

Mascaţii au luat-o pe sus pe Bianca Drăguşanu in Stiri Mondene

În ajunul Crăciunului, Bianca a oferit un interviu celor de la Antena Stars și a vorbit despre viața sa, dar și despre perioadele mai puțin plăcute prin care a trecut. „Cred că eu deja am tot ce îmi doresc, cred că sunt un om împlinit și fericit. Și, fiind un om fericit, nu-mi doresc decât înțelepciune, ca să mă pot bucura de tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu. Oricum eu îmi fac cele mai frumoase cadouri. Genți, pantofi, o mașină nouă, că eu în fiecare an îmi schimb mașina. Trebuie să am timp liber și zborurile deschise ca să mă duc să mi le cumpăr.

Mascaţii au luat-o pe sus pe Bianca Drăguşanu in Stiri Mondene

Și eu plâng, și eu sufăr, și eu am fost chinuită de viață și poate am suferit mai mult decât orice femeie pe care o cunosc. Motivația mea este: eu și când nu mai pot, eu tot mai pot un pic. Dumnezeu dă cele mai grele bătălii celor mai buni soldați, iar eu sunt comandantul. Aș schimba multe decizii. Ar fi trebui să pun un mare punct, la un moment dat, și acel punct să fie hotărât. Dacă aș fi pus punct, probabil traiectoria ar fi fost alta, dar nu am niciun regret, am învățat din toate greșelile. Viața mea capătă un contur din ce în ce mai frumos. Important este să nu repet greșelile”, a spus aceasta…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed