Home Stiri Medicii au dat verdictul. Maria Ilioiu, în stare gravă

Medicii au dat verdictul. Maria Ilioiu, în stare gravă

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

După ce Maria Ilioiu a făcut publică informația conform căreia un presupus medic estetician a desfigurat-o, mai mulți specialiști au analizat mesajele și au ajuns la concluzia că nu este o greșeală ceea ce i s-a întâmplat.

După ce a apelat la serviciile unei clinici la care merg mai multe vedete, aceasta a avut de suportat consecințele intervenției chirurgicale. Se pare că presupusul doctor care s-o ocupat de procedură aproape i-a ars fața Mariei, iar acest lucru este extrem de vizibil, chiar și în imaginile postate de fosta ispită.

„Fapta este de natură penală. Nu este vorba despre o greșeală medicală, ci despre ilegalitatea practicii medicale în acea instiuție și de către acea persoană. Acea persoană este pasibilă, dacă practica activitate ilegală, este pasibilă de închisoare. Pacientele trebuie să se interseze temeinic înainte despre calificările celor care urmează să le efectuze procedura”, a declarat președintele Consiliului Medicilor, Gheorghe Borcean, pentru emisiunea XNS.

„Ideea este ca in ziua de astazi, ajungi sa iti fie frica sa faci orice… Daca iti pui putin acid in buze, pentru volum, gata, le-ai deformat, faci galme si noduri; daca iti apar pe fata cosuri, pete sau semne de la acnee si iti faci un tratament cosmetic pentru a-ti rezolva problemele tenului, poti ajunge sa fii mutilata…
O sa ajungem sa ne fie frica sa ne pensam sau sa ne vopsim, cu teama de a nu pune altceva in loc de vopsea…

• Am fost la o clinica de trei ori si a fost ok. Dupa ce am prins incredere in ei, m-au nenorocit!!!

Va intreb: In ce lume traim?!…”, au fost cuvintele Mariei.

„Sunt reacții normale. În mod explicit, nu i-a fost recomandarea la soare, cu atâta mai mult utilizarea produselor de machiaj. Procedura a vut loc pe 25 mai, iar, așa cum puteți vedea pe Instagram-ul doamnei Maria Ilioiu, aceasta era pe 27 mai la piscină, cu un machiaj proeminent”, a fost răspunsul venit din partea clinicii…

Sursa

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies