Home Stiri Meghan Markle ar putea primi o plângere penală din partea tatălui său

Meghan Markle ar putea primi o plângere penală din partea tatălui său

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 443 views 2 minute timp de citit

Meghan Markle ar putea primi o plângere penală din partea tatălui său, Thomas, după ce sora sa vitregă, Samantha, a decis să intenteze un proces împotriva ei.

În urmă cu ceva timp, Samantha a recunoscut că a profitat de notorietatea pe care soția Prințului Harry o are. Conform celor de la viva.ro, sora vitregă a lui Meghan Markle a decis să continue și, de data aceasta, nu doar că îi intentează proces, dar tatăl său este de partea ei.

Motivul pentru care Samantha a decis să o dea în judecată este reprezentat de calomnie. Mai exact, aceasta susține că Meghan a făcut „declarații false și răuvoitoare” în cadrul interviului pe care l-a acordat jurnalistei Oprah Winfrey.

„Aş fi mai mult decât bucuros. Încerc de aproape patru ani să o văd pe fiica mea şi pe soţul ei într-o sală de judecată, faţă în faţă. Aş fi încântat să vin în instanţă, să vorbesc şi să-mi apăr fiica cea mare”, a spus Thomas Markle pe YouTube, conform viva.ro.

Samantha vrea să demonstreze cu orice preț că Meghan ar fi mințit

Samantha a spus că sora sa vitregă a făcut „afirmaţii false şi răutăcioase când a spus că a fost singură la părinţi şi că nu şi-a mai văzut fraţii de ani întregi”.

De asemenea, „defăimarea constă în faptul că reclamanta nu ar fi avut nici cea mai mică legătură cu sora ei, Meghan, că ar fi fost străine complet una de cealaltă şi că reclamanta şi-ar fi realizat cariera profesională vânzând poveşti false tabloidelor şi posturilor de televiziune, ţinând cont că nu ştie nimic despre copilăria pârâtei”.

În cadrul unor declarații oferite pentru NY Post, Meghan a spus că poate dovedi faptul că atât Thomas Markle, cât și restul familiei s-au purtat foarte frumos cu ea, iar acuzele pe care aceasta le aduce nu sunt justificate. Mai mult decât atât, Samantha cere ca Meghan să plătească 75.000 de dolari, cheltuieli de judecată…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies