Home Stiri Meghan Markle are mari probleme. Este acuzată de hărțuire

Meghan Markle are mari probleme. Este acuzată de hărțuire

autor Buinoschi Andreea
170 vizualizari

De când au plecat din Familia Regală a Marii Britanii, Meghan Markle și Prințul Harry se confruntă doar cu probleme. De data aceasta, imaginea lui Meghan a fost din nou pătată, deoarece a fost acuzată de un lucru extrem de grav: hărțuire.

În urmă cu un an, Meghan și Harry au declarat că vor părăsi Familia Regală. Aceștia au anunțat, de asemenea, că nu renunță doar la Palatul Buckingham, ci și la îndatoririle și la privilegiile regale pe care le aveau. Cu toate acestea, familia Prințului Harry încă este îngrijorată pentru ei și se interesează de viața lor, mai ales că urmează să apară al doilea copil.

Conform celor de la ziarul Times, citat de BBC, în timp ce se afla la Palatul Kensinghton, Meghan ar fi agresat mai mulți angajați. Mai exact, aceasta se pare că ar fi agresat doi angajați și a subminat încrederea celui de-al treilea. La scurt timp după auzul acestor vești, purtătorul ei de cuvând a declarat că Meghan este „întristată de acest ultim atac asupra persoanei sale, mai ales în calitate de persoană care a fost, la rândul său, victima hărțuirii și se angajează profund să-i sprijine pe cei care au suferit dureri și traume”.

Potrivit sursei menționate anterior, în urmă cu trei ani, Jason Kanuf, secretar de comunicare al foștilor Duci de Sussex, a depus plângere. Ceea ce este și mai intrigant este faptul că aceste acuzații vin cu doar câteva zile înainte ca interviul oferit lui Oprah Winfrey să fie difuzat.

Se pare că ceea ce Meghan și Harry au declarat în acel interviu nu va pune Familia Regală într-o lumină prea bună, iar Regina Elisabeta nu a fost încântată de interviul pe care cei doi l-au oferit. Acesta va apărea peste doar câteva zile și se anunță a fi unul dintre cele mai controversate…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies