Home Stiri Meghan Markle: biografia ducesei de Sussex

Meghan Markle: biografia ducesei de Sussex

autor Elena Yvette
194 vizualizari
Meghan Markle

Meghan Markle a devenit una dintre cele mai faimoase persoane din lume odată cu căsătoria cu prințul Harry.

Meghan Markle

Meghan Markle a devenit celebră după rolurile din câteva filme și dintr-un serial. Vă dezvăluim câteva curiozități și informații despre actuala ducesă de Sussex, titlu obținut de Meghan Markle în momentul nunții care a avut loc anul trecut, în mai.

Începuturile lui Meghan Markle

Rachel Meghan Markle s-a născut la data de 4 august, în anul 1981, în orașul Los Angeles din California. Cu un tată caucazian și o mamă afro-americană, Meghan Markle nu și-a renegat niciodată originile, ba, dimpotrivă, este mândră să fie jumătate albă, jumătate afro. A urmat un liceu catolic însă ea s-a declarat Protestantă. Părinții s-au despărțit în jurul anilor 1987-1988, când Meghan Markle avea doar șase ani, având, din partea tatălui, o soră și un frate.

Meghan Markle a crescut apoi chiar la Hollywood și a urmat studiile în școli private. A absolvit Universitatea Northwestern și a obținut diploma de licență în două specializări, și anume: Teatru și Relații Internaționale. Și-a început cariera pe micile ecrane cu roluri scurte în diferite producții, iar din iulie 2011, a interpretat rolul lui Rachel Zane, în șapte sezoane din cele nouă ale serialului Suits – Costume, pentru care a finalizat filmările sezonului al șaptelea, la sfârșitul anului 2017. De asemenea, a fost și fondatoarea unui site, acolo unde a activat ca redactor-șef. De-a lungul timpului, a apărut și în câteva filme însă rolul de bază și cel mai longeviv l-a avut în serialul mai sus menționat. Din punct de vedere cinematografic, nu a avut realizări notabile neapărat, lucrând în paralel și în alte domenii.

Aspectul personal al vieții lui Meghan Markle

Viața personală a lui Meghan Markle a fost, timp îndelungat, subiect de discuții și bârfe, în momentul în care ea și prințul Harry și-au făcut publică relația. În familia regală a Marii Britanii, este prima femeie cu rădăcini afro-americane, actriță și cu un divorț la activ.

Meghan Markle a fost căsătorită cu producătorul și actorul Trevor Engelson însă căsătoria celor doi a durat extrem de puțin, din 10 septembrie 2011, până în august 2013. În timpul care a urmat, până la relația cu prințul Harry, care a început în 2016, Meghan Markle și-a ținut viața privată departe de opinia publică și nu a mai apărut oficial cu niciun posibil partener.

Meghan Markle și prințul Harry s-au văzut și cunoscut pentru prima dată prin intermediul unui „blind date”, aranjat de un prieten comun al celor doi. Practic, ei au ținut relația secretă aproximativ jumătate de an, până când au decis să o facă publică. Odată cu acest lucru, celebritatea lui Meghan Markle a crescut considerabil pe întregul Glob însă relația oficială cu prințul Casei Regale Britanice a atras după sine numeroase bârfe și presiuni care au pus-o pe Meghan Markle sub lupă, începând cu relația dintre ea și tatăl său, până la divorțul și domeniile în care activează. Multe voci ale opiniei publice au fost destul de nemulțumite, mai ales la început, de alegerea prințului Harry. Acesta din urmă a ieșit total din tiparele și tradițiile familiei regale, alegând o logodnică americană, actriță și, mai ales, divorțată.

Toate articolele apărute în presă, care au pus-o într-o lumină nu tocmai bună pe Meghan Markle, nu au reușit să afecteze relația și dragostea dintre cei doi, ei unindu-și destinele, în ciuda tuturor părerilor, anul trecut. De atunci, toată suflarea Marii Britanii, și nu numai, au fost cu ochii pe proaspăta ducesă, iar aceasta din urmă este taxată periodic pentru gafele pe care le face și care nu corespund cu etichetele casei regale.

Primul lor copil, Archie Mountbatten-Windsor, a venit pe lume pe data de 6 mai 2019, iar Meghan și Harry par că se înțeleg mai bine ca niciodată. Prințul Harry este exemplul pur al unui om care a lăsat deoparte toate prejudecățile și tradițiile casei regale și a ales o soție total diferită față de așteptările celor din jur. În ziua nunții celor doi, dragostea dintre ei s-a văzut cu ochiul liber, iar nunta a fost difuzată în direct pe numeroase posturi TV din întreaga lume.

În privința anumitor reviste, și nu numai, care, de-a lungul timpului au publicat unele articole defăimătoare la adresa lui Meghan Markle; aceasta, în cele din urmă, a reacționat și le-a cerut în mod public acestora să înceteze și să se gândească de două ori înainte de a publica articole care în majoritatea cazurilor s-au dovedit a fi neadevărate. Presiunea asupra ei de multe ori a fost extrem de mare însă Meghan Markle și prințul Harry au reușit mereu să treacă împreună peste aceste aspecte și să se bucure de relația lor și de fericirea venirii pe lume, în cursul acestui an, a primului lor copil.

Meghan Markle și munca umanitară

Meghan Markle nu este doar fostă actriță, ci, la momentul actual, activează și în cadrul a diferite organizații umanitare, muncă pe care s-a focalizat în special de la momentul căsătoriei încoace.

Însă, Megan Markle a fost consilier în cadrul organizației internaționale de caritate One Young World încă din anul 2014. În același an, ea a călătorit în Afganistan și Spania, ca unul dintre reprezentanții Joint Chief of Staff. În anul 2016, Megan Markle a devenit ambasador global al World Vision Canada și a călătorit în diferite colțuri ale lumii, precum Rwanda și India. Pe planul umanitar, este foarte activă și acum, iar prințul Harry o susține și se implică alături de ea în diferite acțiuni umanitare.

Una dintre cele mai recente vizite ale celor doi a avut loc la un centru care ajută femeile să scape de viața de pe străzi, unde practică prostituția, și să se reintegreze în societate. Megan Markle și prințul Harry au făcut pachete cu alimente pentru astfel de femei, iar ducesa a avut ideea inedită de a scrie pe bananele din pachete, mesaje încurajatoare pentru acestea, precum: „Ești unică”, „Ești specială”, „Ești curajoasă”, „ Ești frumoasă”…

Megan Markle se dovedește a fi o femeie remarcabilă din multe puncte de vedere, iar în ultimul timp opinia publică a început să nu mai fie atât de reticentă în privința ei, ca la început.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies