Home Stiri Meghan Markle și Kate Middleton, din nou în relații bune. Care este motivul emoționant pentru care s-au împăcat

Meghan Markle și Kate Middleton, din nou în relații bune. Care este motivul emoționant pentru care s-au împăcat

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 812 views 2 minute timp de citit

Meghan Markle și Kate Middleton nu s-au avut prea bine pe vremea când locuiau împreună cu soții lor la palatul Kensington, conform jurnaliștilor din presa internațională. Se pare că cele două se certau frecvent și existau mereu conflicte, dar de curând s-au împăcat.

Baza neînțelegerilor dintre ele ar fi fost comportamentul lui Meghan, Ducesă de Sussex, care ar fi avut o atitudine nepotrivită față de angajații palatului Kensington. Cele două cumnate se înțeleg bine acum, ba chiar au devenit prietene, iar motivul pentru care au lăsat deoparte tot ce le-a creat conflicte în trecut ar fi chiar nașterea lui Archie, fiul lui Meghan. Venirea pe lume a acestuia, le-ar fi făcut pe cele două cumnate să realizeze că trebuie să încerce să se înțeleagă bine. De dragul micuțului Archie, cele două au reușit să găsească o cale prin care se împrietenească și chiar să își telefoneze în fiecare zi.

Potrivit scriitoarei regale, Carolyn Durand, Kate, Ducesa de Cambridge, o ajută pe Meghan Markle cât de mult poate în privința creșterii copilului, iar Meghan o are pe Kate pe lista cu numerele de telefon cu apelare rapidă.

„Kate a fost un adevărat sprijin pentru Meghan în primele zile de la nașterea lui Archie și, în ciuda certurilor, ele formează o familie și le leagă acum și o frumoasă și adorabilă prietenie. Relația lor s-a dezvoltat în moc constant, și acum au devenit mai apropiate decât erau la nunta lui Meghan”, a spus Carolyn Durand pentru revista Hello!. „Vorbesc și își trimis mesaje non-stop. Acum au mai multe în comun, iar Kate vrea să o facă pe Meghan să se simtă bine primită în familie’, a mai declarat aceasta…

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies