Home Stiri Meghan și Harry, dați de gol în ceea ce privește comportamentul: „Egocentrică, manipulatoare, răsfățat, prost educat, simplu la minte”

Meghan și Harry, dați de gol în ceea ce privește comportamentul: „Egocentrică, manipulatoare, răsfățat, prost educat, simplu la minte”

autor Mirela
279 views 3 minute timp de citit
  • Tom Bower a lansat, în urmă cu puțin timp, o carte intitulată „Răzbunarea: Meghan, Harry și războiul dintre soții Windsor”.
  • Potrivit cărții, Meghan s-a folosit de statutul pe care l-a dobândit datorită relației cu Harry, pentru a avea parte de beneficii din toate punctele de vedere.
  • „Egocentrică, manipulatoare și exigentă” este caracterizarea pe care Tom Bower i-a făcut-o lui Meghan Markle în cartea sa, în timp Prințul Harry a fost descris ca fiind „răsfățat, prost educat, simplu la minte și exigent”.

Tom Bower a lansat, în urmă cu puțin timp, o carte intitulată „Răzbunarea: Meghan, Harry și războiul dintre soții Windsor”. Acesta a abordat conflictele care au avut loc între Ducii de Sussex și restul Familiei Regale de care au decis să se despartă în urmă cu mai bine de doi ani.

Potrivit cărții, Meghan s-a folosit de statutul pe care l-a dobândit datorită relației cu Harry, pentru a avea parte de beneficii din toate punctele de vedere, lucru spus și de-a lungul timpului de mai multe persoane.

Meghan Markle și Prințul Harry nu ar fi așa cum pretind

„Egocentrică, manipulatoare și exigentă” este caracterizarea pe care Tom Bower i-a făcut-o lui Meghan Markle în cartea sa, în timp Prințul Harry a fost descris ca fiind „răsfățat, prost educat, simplu la minte și exigent”.

Mai mult decât atât, autorul susține că cei doi soți sunt „agenți de distrugere” ai Familiei Regale a Marii Britanii, însă Meghan este responsabilă 100% pentru ruptura care s-a creat între Harry și restul familiei sale.

În continuare, autorul a declarat că Ducesa de Cornwall, Camilla, soția Prințului Charles, ar fi făcut mai multe comentarii rasiste la adresa lui Archie în perioada în care Meghan era însărcinată.

În cadrul interviului acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Meghan și Harry au spus că o persoană în vârstă din Familia Regală și-a făcut griji în legătură cu „cât de întunecată ar putea fi pielea lui Archie când se va naște”.

Ducii de Sussex nu au comentat în niciun fel declarațiile făcute

Conform dailymail.co.uk, Meghan nu a răspuns în niciun fel acestor acuzații, iar Tom Bower a declarat că tot ce a scris în cartea sa este cât se poate de adevărat: „Am cernut, nu am pus niciodată lucruri care nu sunt adevărate și care nu pot fi verificate”.

De asemenea, Tom Bower a mai menționat că, în urma altor relatări pe care un alt jurnalist, Sam Kashner, le-a făcut despre Ducesa de Sussex, acesta s-a temut pentru viața lui.

„Meghan are capacitatea de a-i face pe oameni să se teamă, adevărul este că ceea ce am scris a fost exact ceea ce mi-a spus el și a fost o poveste îngrozitoare, a fost absolut îngrozit de natura lui Meghan”, a declarat acesta.

În încheiere, Tom a demontat și afirmațiile Ducesei conform cărora nu a fost bine primită de către Familia Regală, menționând toate privilegiile avute de-a lungul timpului, cât și suma imensă care a trebuit plătită pentru nunta celor doi.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies