HomeStiri Mondene Melodiile Madonnei nu vor mai fi difuzate la radio

Melodiile Madonnei nu vor mai fi difuzate la radio

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 852 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/melodiile-madonnei-nu-vor-mai-fi-difuzate-la-radio.jpg

Hiturile Madonnei nu vor mai fi auzite la un radio din Texas. Decizia a venit în urma discursului susținut de aceasta la Marșul Femeilor, în care artista a mărturisit că s-a gândit să arunce în aer Casa Albă.

melodiile-madonnei-nu-vor-mai-fi-difuzate-la-radio

Madonna este un opozant ferm al republicanului Donald Trump. Aceasta nu a ezitat niciodată să-și arate fie susținerea pentru democrata Hillary Clinton, fie disprețul față de președintele Statelor Unite ale Americii. Încă din timpul campaniei electorale, artista a declarat că le va face sex oral tuturor celor care o vor vota pe democrată.

Deși Hillay Clinton a pierdut alegerile, aceasta și-a menținut opțiunea politică. Astfel, în timpul unui protest anti-Trump, intitulat Marșul femeilor, Madonna a surprins din nou pe toată lumea cu discursul său. Aceasta a putut fi auzită spunând „M-am gândit îngrijorător de mult în ultimul timp să arunc în aer Casa Albă”, adăugând că știe că acest lucru nu-l va face pe Donald Trump să nu mai fie președinte.

După ce Serviciul Secret a anunțat că va începe să o cerceteze pe artistă din cauza afirmațiilor făcute și un radio din Texas a decis să îi dea o replică artistei. Acesta a anunțat că nu va mai difuza melodiile ei. „Să interzicem muzica Madonnei nu e o problemă de politică, este o problemă de patriotism. Ni se pare greșit să difuzăm cântecele Madonnei când artista a arătat sentimente anti-americane”, au motivat reprezentanții radioului decizia…

Aflând vestea, artista s-a văzut nevoită să lămurească unele lucruri. „Nu sunt o persoană violentă, nu promovez violența și e important ca oamenii să audă și să înțeleagă discursul meu în totalitate, nu doar o frază luată la întâmplare din context. Am folosit o metaforă și am împărtășit două moduri în care poți privi lucrurile – unul era acela de a avea speranță și unul era acela de a simți furia, pe care eu personal am simțit-o”, a explicat Madonna.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed