HomeStiri Mondene Membrii trupei DJ Project, victimele unui accident grav

Membrii trupei DJ Project, victimele unui accident grav

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 804 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/dj_project_0-1.jpg

Luni seara, membrii trupei DJ Project au fost victimele unui grav accident pe autostrada DN7, după ce un tir înmatriculat Bihor s-a răsturnat peste mașina în care se aflau.

dj_project_0 (1)

Gino Manzotti, DJ Maxx și Mira, cei trei membri ai trupei, au fost transportați de urgență la spitalul din Râmnicu Vâlcea. Solista trupei a suferit o fractură a piramidei nazale, cealaltă victimă are cutia toracică fracturată, iar al treilea membru al trupei a suferit un traumatism la coloana vertebrală, după cum au declarat medicii.

Șoferul tirului, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a ajuns și el la spital, cu leziuni în zona feței și o plagă în zona gâtului. Acesta s-a răsturnat cu tirul într-o curbă, pe sensul opus, lovind două mașini…

Inspectorul Gabriel Popescu, IPJ Vâlcea, a declarat: „La km 160+400m autotir înmatriculat Bihor care circula pe direcţia Pitești-Rm. Vâlcea, pe fondul neadaptarii vitezei la condiţiile de drum, curbă deosebit de periculoasă la dreapta, s-a răsturnat pe sensul opus de mers acroşând două autoturisme care circulau pe direcţia Rm. Vâlcea-Piteşti! În urma impactului au rezultat patru victime din care trei rănite grav. Şoferul tirului este un bărbat de 56 de ani şi este rănit grav”. 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed