Home Stiri Menajera lui Alex Bodi a decis să vorbească despre bătăile primite de Bianca Drăgușanu

Menajera lui Alex Bodi a decis să vorbească despre bătăile primite de Bianca Drăgușanu

autor Buinoschi Andreea
198 vizualizari

Menajera lui Alex Bodi face lumină în scandalul momentului. Aceasta a declarat că afaceristul nu a fost violent cu Bianca, deoarece, de fiecare dată când se afla în casă, nu a fost martora unor asemenea scene.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu, având treabă, nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare.

Nu m-am uitat să văd dacă are urme sau nu are Bianca, doar am auzit apoi discuții. Într-adevăr, am ieșit, am văzut că sunt discuții mai aprinse și mi-am văzut în continuare de treabă. Nu știu în ce constau discuțiile. Ceartă ca între îndrăgostiți, asta era, gelozii… Acesta era motivul. Nu am auzit nicio palmă și niciun pumn. Pe mine mă deranja contextul discuțiilor, că se discuta puțin mai aprins și mai vulgar. Amândoi… mai mult pe ea o auzeam. Bianca era destul de nervoasă și de recalcitrantă”, a spus angajata lui Bodi, pentru cei de la Antena Stars.

Zilele trecute, fosta prezentatoare a ajuns la Parchet pentru a depune plângere împortiva lui Alex Bodi. „M-a bătut și m-a chinuit patru ore. (…) Din două palme mă punea jos, iar eu, din adrenalina de moment, mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă. Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis «Ok, bănuiesc că există o strategie» și, ca să evit strategia, am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată”, a mărturisit blondina, pentru Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies