Home Mesaje si SMS-uri Mesaje și urări de Paște – „Hristos a Inviat”

Mesaje și urări de Paște – „Hristos a Inviat”

autor Elena Yvette
264 vizualizari
loading...

Mesaje și urări de Paște sunt trimise pretutindeni între oamenii care împărtășesc această sărbătoare. Unii oameni aleg să le transmită direct prin vorbire, alții trimit mesaje cât mai lungi întregii liste de prieteni.

Mesaje și urări de Paște

sursa foto: voceatransilvaniei.ro

 

Gestul contează și nu are importanță lungimea mesajului sau felul cum este transmis, atâta timp cât urarea vine din suflet.

Mesaje și urări de Paște înconjoară rețelele sociale sub formă de fotografii sau texte simple. Poți personaliza mesajul sau urarea de Paște în funcție de persoana căreia vrei sa i-l trimiți. Dacă trimiți urări oamenilor apropiați o poți face cu o tentă amuzantă. Mesajele și urările de Paște nu trebuie neapărat să fie religioase, poate fi un mesaj spiritual de automotivație.

Cu cât mesajul e mai simplu, cu atât va fi mai bine perceput

Un simplu “Hristos a Inviat” va ajunge la inima receptorului și îl va interpreta după bunul plac. Este o urare simplă dar cu o încărcătură simbolică puternică. Poate fi trimisă chiar și persoanelor mai în vârstă și cu siguranță acest mesaj de Paște va fi apreciat și de rude. Când spui unui om “Hristos a Inviat” zâmbește-i și privește-l în ochi și cu siguranță vei primi un răspuns pe măsură.

Urări de sănătate și prosperitate

Este potrivit ca de Paște să ne urăm de sănătate și de bine. Paștele simbolizează un nou început, o revenire la viață. Conștientizează-i pe cei dragi că o dată cu această sărbătoare se pot renaște ca și oameni, își pot schimba viața în mai bine și pot fi mai fericiți. Mesajele și urările de Paște pot fi trimise și sub formă de sfaturi.

Felicitările de Paște

Dacă optezi pentru felicitări ca și mesaj sau urare de Paște ai grijă cum le alegi. Ține cont de culori și imagini pentru că asta o să sară în ochi prima dată. Alege ca nuanțe principale galbenul, verdele sau roșul. Scrie înăuntrul felicitării un citat frumos sau chiar o poezie. Felicitarea o poți înmâna personal alături de flori sau bomboane de ciocolată.

Nu începe urarea cu “fie ca”

Pentru a da o notă de naturalețe mesajelor și urărilor de Paște evită formulări exacte precum “fie ca”. Sună ieftin și lipsit de importanță. În trecut erau apreciate de oameni, însă astăzi sunt de prost gust. Pune-ți amprenta pe un mesaj sau o urare și fă-o din suflet, altfel se va vedea că e doar efectul de turmă.

Nu trimite mesajele și urările pe care le primești de la alți oameni

Un alt obicei de prost gust este copierea de mesaje. Atunci când primesc un mesaj sau o urare de Paște unii oameni îl iau ca pe o creație proprie și îl trimit întregii liste de prieteni. În cele din urmă, acel mesaj ajunge să fie foarte popular și își pierde din semnificație. Nu trebuie neapărat să trimiți mesaje pe telefon. Fă-o față în față, ia în brațe persoana căruia îi urezi de bine. Se va simți mult mai prețuită în acest fel. Mesajele și urările de Paște au rolul de a ne împrospăta sufletul cu ceva nou și de a ne aminti că nu suntem pierduți.

Mesaje si sms-uri de Pasti

În noaptea de înviere clopotele bat, iar eu îţi spun cu drag Hristos a Înviat!

Lumina Învierii să-ţi lumineze necunoscutele cărări ale vieţii şi să-ţi umple sufletul de bucurie şi speranţă! Paşte fericit!

Fie că Sfintele Paşti să îţi lumineze sufletul şi casa, să îţi aducă numai bucurie şi sănătate, iar Dumnezeu să te aibă în pază!

Fie ca iubirea şi puterea lui Dumnezeu să îţi umple inima cu bucurie, azi şi pentru totdeauna! Hristos a Înviat!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a Inviat!

Mesaje de Paște pentru prieteni

Să va bucure Dumnezeu, să va dea sănătate, să aveţi continuitate, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!

Să te protejeze îngerii, supărările să treacă, bunăstarea să te îmbrăţişeze, şi Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. Hristos a Înviat!

Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Hristos a Înviat! Va doresc sănătate, bucurie şi cât mai multe clipe petrecute în prezenţa familiei şi a celor dragi. Paşte Fericit!

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies