HomeStiri Mondene Mesajul adresat de către o amantă pentru toate femeile căsătorite

Mesajul adresat de către o amantă pentru toate femeile căsătorite

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/01/Mesajul-adresat-de-către-o-amantă-pentru-toate-femeile-căsătorite.jpg

O femeie din Statele Unite, a cărei identitate rămâne anonimă, a luat hotărârea de a adresa un mesaj tuturor femeilor căsătorite.

Aceasta este amanta unui medic ce are o căsnicie de 11 ani, iar mesajul ei este unul cât se poate de sincer și oferă sfaturi femeilor pentru ca acestea să își poată ține pe picioare căsnicia.

Mesajul sună astfel:

„Majoritatea femeilor m-ar descrie drept o nenorocită, o distrugătoare de căsnicii, însă eu cred că sunt un «bandaj» pentru relaţii. Dacă soţul tău e rănit, eu sunt un plasture temporar care ajută la vindecarea rănilor. Mă văd cu «Big Bear» de șapte ani. Este un chirurg de succes căsătorit de 11 ani, care locuiește într-o vilă din Chicago alături de soţie şi cei doi copii ai lor. «Big Bear» mi-a cumpărat şi mie un apartament la doar trei kilometri de casa lui.

Nu m-am văzut niciodată drept «cealaltă femeie», mai ales că relaţia este atât de lungă. Dar am darul de a transforma lămâia în limonadă. Aşa că m-am gândit să le ajut pe femeile măritate care vor să înţeleagă de ce le înşală soţii.

Vă vine să credeţi sau nu, este vorba despre mai mult decât sex. Bărbaţii vor ca soţiile lor să le fie mame, prietene şi terapeute. Fii femeia de care s-a îndrăgostit înainte de nuntă, de ea s-a îndrăgostit! Soţia lui «Big Bear» este o mamă extraordinară pentru copiii ei, dar este o prietenă, o terapeută şi o «mamă» groaznică pentru soţul ei.

Vă vine să credeţi sau nu, în majoritatea timpului pe care îl petrec cu «Big Bear» nu facem sex. Ascultăm jazz, bem vin şi discutăm ştirile. Mă bucur de fiecare secundă petrecută cu «Big Bear», ştiind că voi dispărea atunci când soţia lui va lua decizia să se schimbe. Când mă va părăsi, voi da peste un alt bărbat «rănit», care are nevoie de un pansament temporar…

Cea mai bună cale de a face femeile ca mine să dispară este să ţineţi cont de sfatul meu. Dar încă ceva: sfaturile se aplică doar dacă soţul tău s-a căsătorit cu tine fiindcă te iubeşte. E important să ştii de ce a ales să se căsătorească cu tine!”

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed