Home Stiri Mezinul Adelei Popescu, în pericol

Mezinul Adelei Popescu, în pericol

autor Buinoschi Andreea
280 vizualizari

Adela Popescu a născut cel de-al treilea copil în urmă cu aproximativ două săptămâni și, recent, aceasta le-a spus fanilor ei că deja se confruntă cu o problemă. Se pare că soarele arzător dă naștere unui disconfort și celui mic, nu doar adulților.

„Eu am ieșit, în sfârșit, afară. Pur și simplu, nu se poate respira afară, iar cu bebelușul, asta mă doare cel mai tare, nu am reușit să-l scot la plimbare. Am ieșit de vreo două ori, pe la șapte, dar a avut disconfort, nu a putut să doarmă și îl țin mai mult în casă, din păcate. Mi-e teamă să nu se ardă, se poate să se și ardă chiar dacă-l țin la umbră.

Mă gândesc cu groază ce aș fi făcut dacă erau și băieții acasă. Sunt la bunici… și, acolo, temperatura e puțin mai scăzută, ai mei au mulți copaci și pot să stea mai mult prin curte. Dacă-i aveam în București, nu știu ce făceam cu ei”, a spus Adela pe pagina sa de Instagram.

„S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult decât zece fetițe.:))) Și face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3620 și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvanii de frățiori ce îl așteaptă acasă.

Tati a avut și el voie să ne viziteze 20 de minute, cât să ne bucurăm împreună, că și de data asta, la nașterea lui, la fel că a frățiorilor, plouă ❤️”, a scris Adela pe rețelele sociale.

„Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața, să fie liber prin oraș, să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năștea după un travaliu nu lung, dar extenuant? Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Pe scurt, iubire, vă ador! ♥️♥️, a fost mesajul lui Radu Vâlcan…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies