Home Stiri Mezinul Adelei Popescu s-a infectat cu noul Coronavirus. Micuțul are doar două luni

Mezinul Adelei Popescu s-a infectat cu noul Coronavirus. Micuțul are doar două luni

autor Buinoschi Andreea
71 vizualizari

Adela Popescu a făcut un anunț total neașteptat. Aceasta a spus că atât soțul ei, Radu Vâlcan, cât și fiul lor, Adrian, de nici trei luni, s-au infectat cu noul Coronavirus, după ce și ea a trecut prin boală.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu’, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi”, a spus Adela pe pagina sa de Instagram.

„N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic. Mă hidratez foarte mult. Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce.

Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică: «Aoleu, COVID! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?». Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru.

Componența psihologică te deprimă și mai mult decât o face boala. Eu sunt un caz foarte fericit, în sensul că am avut, așa cum am mai spus, acele două zile foarte grele, după care lucrurile au mers spre bine. Sunt oameni care nu sunt la fel de norocoși. Acolo, panica este mult mai mare. N-are sens să mă plâng, dar, într-adevăr, e o stare de anxietate, așa, care plutește în aer, pe lângă simptome, de ce să nu recunosc, există”, a spus actrița în cadrul emisiunii Vorbește Lumea…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies