HomeStiri Mondene Michael Jordan, Bill Gates și Robert De Niro au primit de la Barack Obama Medalia Prezidențială a Libertății!

Michael Jordan, Bill Gates și Robert De Niro au primit de la Barack Obama Medalia Prezidențială a Libertății!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 935 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/11/imageResize-12.jpg

Prețedintele ce tocmai și-a încheiat mandatul, Barack Obama, a oferit unui grup de 21 de personalități medalia considerată a fi cea mai înaltă distincție civilă acordată în Statele Unite. Printre cei care au primit Medalia Preidențială a Libertății se numără Bruce Springsteen, Robert Redford, Bill și Melinda Gates, Ellen DeGeneres și Michael Jordan, informează Reuters.

imageResize

”Este bine să realizezi, atunci când te gândești la această incredibilă colecție de oameni, că aceasta este ceea ce ne face să fim o mare națiune”, a declarat Obama cu ocazia evenimentului.

„Medalia Libertății nu este doar cea mai înaltă distincție civilă a națiunii, este un omagiu adus ideii că fiecare dintre noi, indiferent de origine, are șansa să schimbe în bine această țară”, a comentat Obama într-un comunicat, în urmă cu câteva zile. „Oameni de știință, filantropi, activiști, atleți și artiști, aceste 21 de personalități au ajutat America să avanseze, inspirând milioane de oameni din întreaga lume”, a adăugat președintele.

Medalii au primit și solista de muzică soul Diana Ross, lidera comunității de americani nativi Elouise Cobell și cercetătoarea Margaret H. Hamilton, care s-a aflat în spatele software-ului folosit de NASA în cadrul programului spațial Apollo.

112309541217404907

112310021217871407

112310041218023438

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed