HomeStiri Mondene Michelle Obama a semnat cu Netflix. Iată în ce film va juca!

Michelle Obama a semnat cu Netflix. Iată în ce film va juca!

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2021/02/Michelle-Obama-a-semnat-cu-Netflix.-Iata-in-ce-film-va-juca-3.jpg

Vești bune pentru fanii lui Michelle Obama! Aceasta a semnat cu Netflix și urmează să joace într-un serial care se anunță a fi de mare succes.

Michelle Obama a semnat cu Netflix. Iată în ce film va juca! in Stiri Mondene

Michelle urmează să aibă propriul show culinar, în care îi va învăța pe cei mici cum să gătească acasă și cum să se axeze pe ceea ce este natural, pentru a nu-și pune sănătatea în pericol. Aceasta va încerca să explice de ce alimentele semipreparate nu sunt bine și va găsi câte o alternativă sănătoasă pentru orice.

Soția lui Barack Obama va interpreta rolul unei patroane de supermarket și va avea alături de ea două mascote din The Land of Frozen Food – Waffles și Mochi. Numele emisiunii va fi Waffles + Mochi și va putea fi urmărită de cei curioși chiar de pe data de 16 martie a acestui an.

Michelle Obama a semnat cu Netflix. Iată în ce film va juca! in Stiri Mondene

În serial, Michelle va încerca să le convingă pe cele două marionete să mănânce sănătos și să apeleze la mâncarea gătită acasă, în locul alimentelor semipreparate. În acest fel, marionetele vor deveni niște bucătari iscusiți, iar acestea vor fi ajutate de către un cărucior magic ce le va arăta preparate gustoase pregătite în întreaga lume.

Michelle Obama s-a arătat extrem de impresionată de acest proiect, spunând că i-ar fi fost de mare ajutor un asemenea serial atunci când copiii săi erau mici. „Mi-aş fi dorit ca «Waffles + Mochi» să fi existat atunci când fiicele mele erau mici, pentru că e genul de emisiune pe care e amuzant să o urmăreşti în familie şi care le oferă părinţilor liniştea de a şti că micuţii învaţă ceva folositor”, a spus fosta Primă Doamnă a Americii, potrivit celor de la playtech.ro.

Michelle Obama a semnat cu Netflix. Iată în ce film va juca! in Stiri Mondene

Mai mult decât atât, soția lui Obama a făcut câteva declarații și pe pagina sa de Facebook: „Am niște vești importante pentru tine! (…) Totul ține de mâncare bună: să o descoperi, să o gătești și, bineînțeles, să o mănânci. (…) Copiilor le va plăcea, dar știu că și adulții vor râde din plin – și câteva sfaturi pentru bucătărie. Și, ca să fiu sinceră, mi-aș fi dorit ca un program ca acesta să fi existat când fetele mele erau mici. Știu, de asemenea, că este o perioadă dificilă pentru atât de multe familii și sper ca acest spectacol încântător să poată aduce un pic de lumină și râsete în casele din întreaga lume”…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed