HomeStiri Mondene Michelle Obama, apariție de senzație la ultimul dineu de stat de la Casa Albă!

Michelle Obama, apariție de senzație la ultimul dineu de stat de la Casa Albă!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/imageResize-1.jpg

Ne-a surprins de fiecare dată cu aparițiile sale extrem de stilate și nici de data aceasta nu s-a lăsat mai prejos. Michelle Obama a făcut senzație la ultimul dineu de stat de la Casa Albă.

imageResize

Barack și Michelle Obama au găzduit ultimul dineu de stat la Casa Albă, printre invitați numărându-se premierul italian Matteo Renzi și soția sa, Agnese Landini, Jerry Seinfeld, Chance the Rapper, Frank Ocean, James Taylor, dar și creatorii de modă Giorgio Armani și Naeem Khan.

La eveniment, Michelle Obama a făcut senzație cu o rochie creată special pentru ea de Donatella Versace.„Sunt măgulită și onorată să am oportunitatea de a o îmbrăca pe Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama. Mulțumesc, Michelle, pentru toate lucrurile pe care le-ai făcut pentru America și pentru restul lumii, pentru femeile din Statele Unite și din restul lumii”, a afirmat Donatella Versace într-o declarație.

„Astăzi este un moment dulce-amărui pentru Michelle și pentru mine, deoarece aceasta marchează ultima vizită oficială și ultimul dineu de stat din cadrul președinției mele. Dar este OK. Am păstrat ce era mai bun la final”, a spus președintele Obama înaintea evenimentului.

10191030-1808049218

10191033-1807917640

Sursa foto: Reuters

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed