Michelle Obama şi Lady Gaga sunt îmbrăcate de acelaşi designer

Share

Dacă nu v-aţi gândit niciodată că Prima Doamnă a Americii şi cântăreaţa excentrică Lady Gaga ar putea avea ceva comun, iată că  surpriza vine chiar în materie de fashion. Michelle Obama s-a îmbrăcat la cina de stat de la Casa Albă pentru Singapore cu o rochie marca Brandon Maxwell, designer la care apelează şi Lady Gaga pentru evenimente.

Michelle Obama şi Lady Gaga îmbrăcate de acelaşi designer

Michelle Obama alege întotdeauna tineri  designeri cu carieră promiţătoare pe scena mondială, iar de data aceasta a optat pentru prima dată să poarte o rochie elegantă creată de designerul Maxwell, brand care nu şi-a atins încă popularitatea deplină pe piaţă. Este vorba de un tânăr cu ambiţii în lumea modei care a creat pentru Lady Gaga o salopetă foarte apreciată la Oscar.

Michelle Obama şi Lady Gaga cu rochii aproape la fel

Interesant a fost faptul că  rochia doamnei Obama, fără bretele din crep alb, cu falduri la gât și pe lateral  a fost puţin diferită de cea a  starului rock care a defilat pe covorul roşu.  Rochia acesteia a fost, de asemenea, albă şi fără bretele, cu pliuri, deși în partea de jos voluminoasa fustă, gen Old Hollywood s-a dovedit a fi de fapt –  pantaloni!

Maxwell a postat şi o poză pe Instagram în care spune că a fost foarte mândru că rochia creată de el a fost purtată de Prima Doamnă şi consideră că este o recunoştere pe plan mondial a muncii sale, dar şi  un pas important pentru câştigarea audienţei.

Michelle a ales să poarte culoarea alb la cină, după ce Melania Trump s-a afişat şi aceasta tot în rochie albă la unul din evenimente în trecut. Poate fi o întâmplare, o coincidenţă sau poate chiar o tendinţă a modei din acest sezon.

 

 

Surse: nytimes.com


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente