Mihaela Bilic a vorbit despre kilogramele în plus: „Orice emoție negativă se neutralizează cu mâncare…”

Share

După spusele nutriționistului Mihaela Bilic, kilogramele în plus sunt probleme ale sufletului.

Cunoscutul medic nutriționist a detaliat această afirmație și a spus care este legătura dintre suflet și kilogramele în plus.

„În prezent, se spune că kilogramele în plus sunt o problemă a sufletului. Câteodată ne lipsește tandrețea, liniștea, bucuria din viața noastră și atunci natura ne-a dat mâncarea ca să ne dea stare de bine și dacă nu o găsim din altă parte o primim din mâncare, creierul nostru știe, nu trebuie să învețe de nicăieri.

Orice emoție negativă se neutralizează cu mâncare, așa că te duci teleghidat spre frigider, te cerți după aceea că de ce ai mâncat, dar de fapt natura știe că între kilogramele în plus și supraviețuirea din punct de vedere al echilibrului psihic, echilibrul psihic e vital.

Dacă nu am avea mâncarea și frigiderul ca să compensăm energia negativă, următoare zi s-ar putea să nu mai putem să ne ridicăm și să mai facem față poate nici sarcinilor profesionale sau familiale, nu am mai putea să funcționăm, am fi depresivi, am putea avea probleme grave și atunci haideți să nu ne supărăm pe mâncare care ne ajută acolo nu putem să ne ajutăm nici noi, nici societatea să facem față greutăților de zi cu zi”, a povestit Mihaela Bilic în cadrul unui interviu…

De câte ori are ocazia, nutriționistul Mihaela Bilic vorbește despre legătura dintre problema kilogramelor în plus și alte aspecte importante ale vieții. Aceasta ne învață să ne hrănim corect, în primul rând prin evitarea excesului.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news