Home Stiri Mondene Fosta soție a lui Cristi Borcea îi ia apărarea: „Oamenii care vorbesc urât despre el ar trebui să se informeze”

Fosta soție a lui Cristi Borcea îi ia apărarea: „Oamenii care vorbesc urât despre el ar trebui să se informeze”

autor Elena Yvette
903 views

Mihaela Borcea a vorbit despre starea de sănătate a fostului ei soț. Deși nu mai formează un cuplu de câțiva ani, cei doi au rămas în relații foarte bune.

mihaela-borcea-ii-ia-apararea-lui-cristi-borcea-oamenii-care-vorbesc-urat-despre-el-ar-trebui-sa-se-informeze

Mihalea Borcea și Cristi Borcea, care au împreună trei copii, s-au respectat mereu, chiar și după ce mariajul lor a luat sfârșit. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, femeia a vorbit despre starea de sănătate a fostului soț. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui și spune că abia așteaptă să se întoarcă acasă la copii.

„Eu nu am dorit niciodată să povestesc nimic. Este doar problema mea. Nu afectează latura mea de mamă. Muncesc de când mă trezesc şi până mă culc. Adorm şi pe la 4 dimineaţa. Din cauza stresului nu pot să adorm. Mi-am propus ca anul acesta să am grijă de sănătatea mea. Contează să fii tu sănătos şi să fii mulţumit cu tine însuţi. Eu am trecut prin foarte multe. Sunt încă aici, înseamnă cu Dumnezeu mă iubeşte.(…) Nu îi doresc decât să fie sănătos şi să se poată întoarce alături de familia lui.

Oamenii care vorbesc urât despre el ar trebui să se informeze şi despre lucrurile bune pe care le-a făcut. Sper să se facă bine şi să vină lângă copiii lui acasă”, a spus Mihaela Borcea la Antena 1…

După ce Cristi Borcea a ajuns la închisoare, Mihaela a devenit stâlpul familiei. Ei i-au fost date în grijă o mare parte dintre afacerile bărbatului, chiar dacă cei doi erau divorțați.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed