Home Stiri Mihaela Borcea s-a îngrăşat foarte mult. Vezi cum a ajuns!

Mihaela Borcea s-a îngrăşat foarte mult. Vezi cum a ajuns!

autor Elena Yvette
145 vizualizari

Mihaela Borcea este fosta soţie a omului de afaceri Cristi Borcea.

Mihaela Borcea si Cristi Borcea

Mihaela deţine o clinică de înfrumuseţare din centrul Bucureştiului. În ultimul timp s-a îngrăşat foarte mult, iar apropiaţii au dezvăluit că ar avea probleme în afaceri. Pe lângă stresul pe care i-l aduce administrarea propriei afaceri, Mihaela are şi o problemă la un picior, care se poate rezolva doar prin operaţie.

Mihaela Borcea 3

„Mihaelei i s-a umflat piciorul în ultima săptămâna şi chiar a mers cu el bandajat. Totul i se trage de la un accident avut la schi acum vreo două luni, în urma căruia s-a ales cu o ruptură de ligamente. De aceea, e musai să se opereze, în caz contrar, se va ajunge la complicaţii, iar durerile vor deveni insuportabile”, a declarat o persoană din anturajul Mihaelei.

Mihaela Borcea a mai avut momente când s-a îngrăşat foarte mult. Problemele cele mai mari le-a avut în 2011, când a avut intoxicaţie cu mercur, iar medicii din Viena i-au spus că are nivelul de mercur de nouă ori mai mare decât normalul.

„Eu am trecut prin foarte multe! Mercurul a făcut ravagii în corpul meu, dar nu vreau să mă victimizez! Stările erau foarte ciudate: aveam înţepături în zona inimii, ameţeală, stări de rău, nu mă puteam ridica pentru o oră, două din pat. Două luni şi jumătate a fost un coşmar, stările de rău erau inexplicabile”, a declarat Mihaela Borcea la momentul respectiv…

Mihaela Borcea 1

„Mihaela a ţinut mai mereu diete, unele şi-au făcut efectul, altele nu. Din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut, dar şi a tratamentului medicamentos, oscilează în greutate. Când se îngraşă, ia în jur de șapte-opt chiar şi zece kilograme. Când slăbeşte, e la fel. De o bună perioada a început să bea din nou sucuri naturale care sunt şi pentru detoxifiere, plus are o dietă echilibrată. Frecvent merge la masaje şi tratamente corporale şi speră că în vară să fie mai suplă”, au mai declarat apropiaţii Mihaelei Borcea.

Mihaela Borcea 5

 

Sursa: libertatea.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies