Home Stiri Mihaela Radulescu a fost oripilata de maturitatea unei fetite: „Am vazut o fetita de 12 ani cu tocuri si fardata excesiv”

Mihaela Radulescu a fost oripilata de maturitatea unei fetite: „Am vazut o fetita de 12 ani cu tocuri si fardata excesiv”

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 672 views 2 minute timp de citit
Mihaela Radulescu a fost oripilata de maturitatea unei fetite: „Am vazut o fetita de 12 ani cu tocuri si fardata excesiv"

Mihaela Rădulescu ne-a obișnuit cu atitudinea sa dezinvoltă și relaxată. Aceasta nu se dă în lături să își spună părerea sinceră despre tot ceea ce o impresionează, fie pozitiv sau negativ.

Mihaela Radulescu a fost oripilata de maturitatea unei fetite: „Am vazut o fetita de 12 ani cu tocuri si fardata excesiv"

Același lucru s-a întâmplat și acum. Diva de la Monaco nu s-a putut abține să nu își spună părerea despre copiii din ziua de astăzi. Mai exact, Mihaela Rădulescu a fost oripilată de transformarea în femeie a unei fetițe de doar 12 anișori.

Mihaela Rădulescu nu înțelege dorința mamelor de fetițe să nu le ofere o educație sănătoasă

N-am avut o copilărie roz, ca mai toate fetițele de azi, nu m-am jucat cu păpuși Barbie

„N-am avut o copilărie roz, ca mai toate fetițele de azi, nu m-am jucat cu păpuși Barbie, nu aveam paiete pe pantofi și nici nu m-am fardat vreodată, până la 18 ani. Și dacă aveam o fetiță de crescut acum, în această epocă, aș fi făcut totul să rămână copil… toată copilăria, să nu accelereze procesul celei mai pure și mai frumoase perioade din viață.

La feminitatea absolută, la grație și finețe nu se ajunge luând-o de la grădiniță cu vopsitul unghiilor, ci cu o educație solidă, cu repere semnificative, cu grijă pentru formatat nu doar mintea, ci și trupul, atitudinea, raportarea la ceilalți, încrederea în sine…

Nu mi-a venit pe cer senin ideea, ci pentru că am văzut o fetiță de 12 ani cu tocuri și fardată excesiv, de mână cu mama ei, mândră și semănând izbitor cu Miss Piggy. Dar, nu-i așa, fiecare procedează cum crede că e corect, mai ales când e vorba de proprii copii… Să ne revenim.
Luați un gând bun și un zâmbet cât se poate de roz de la mine! Miha”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram…

Personajul de mai jos este „Miss Piggy”, cu care Mihaela a comparat-o pe fetița machiată la doar 12 ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies