HomeStiri Mihaela Rădulescu a primit un mesaj emoționant din partea lui Felix, cu ocazia zilei sale de naștere

Mihaela Rădulescu a primit un mesaj emoționant din partea lui Felix, cu ocazia zilei sale de naștere

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 559 views 3 minute timp de citit
  • Miercuri, 3 august, Mihaela Rădulescu și-a aniversat ziua de naștere.
  • Aceasta a împlinit 53 de ani.
  • Cu ocazia zilei sale de naștere, Felix Baumgartner, iubitul ei, i-a făcut o urare specială.

Miercuri, 3 august, Mihaela Rădulescu și-a aniversat ziua de naștere. Aceasta a împlinit 53 de ani și demonstrează că timpul stă în loc pentru ea. Cu ocazia zilei sale de naștere, Felix Baumgartner, iubitul ei, i-a făcut o urare specială.

Mihaela și Felix sunt împreună de aproximativ opt ani și se iubesc din ce în ce mai mult pe zi ce trece. Cei doi petrec cât de mult timp pot împreună, iar aceasta a declarat că, de fiecare dată când are ocazia, pleacă alături de el în străinătate.

mihaela 12

Ce mesaj a primit Mihaela din partea iubitului său?

„Happy birthday, my love (n.r. la mulți ani, iubirea mea)”, a scris Felix în mediul online. Cu siguranță, prezentatoarea a avut parte de o urare mult mai amplă în privat, dar și de un cadou pe măsură.

În mediul online, aceasta a fost copleșită cu mesaje din partea fanilor ei, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată, fie când a venit vorba de ziua ei de naștere, fie când a fost vorba de ziua sa de nume.

În urmă cu ceva timp, Mihaela a spus că a fost foarte impresionată de către Felix, deoarece, în realitate, totul era mult mai interesant.

mihaela 13„Trebuie să admit că, în realitate, este și mai interesant decât în poveștile pe care le citisem despre el până atunci, așa că s-a născut ceva acolo între noi și n-a fost doar din partea mea. O întâlnire care a avut un strop de magie și magia se păstrează și până astăzi”, a spus aceasta, conform ciao.ro.

Prezentatoarea a vorbit deschis despre operațiile sale estetice

Mihaela Rădulescu a recunoscut de fiecare dată că a apelat la unele operații estetice, pentru a arăta mai bine. Cu toate acestea, nu puține au fost persoanele care au criticat-o în acest sens, dar Mihaela nu a ținut cont și a făcut mereu ceea ce a făcut-o fericită.

mihaela 14„Nu mă interesează că sunt criticată pentru operațiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus și pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecții intravenoase, le povestesc pe toate”, a spus aceasta pentru viva.ro.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed