Home Stiri Mihaela Rădulescu: “Când te străduieşti să fii exact ce trebuie pentru toţi cei din jur, nu mai apuci să te alinţi pe tine”!

Mihaela Rădulescu: “Când te străduieşti să fii exact ce trebuie pentru toţi cei din jur, nu mai apuci să te alinţi pe tine”!

autor Elena Yvette
641 vizualizari

Membra juriului de la “Românii au talent” a vorbit despre sentimentul de dor care o cuprinde frecvent în ultima perioadă. Mihaela Rădulescu a scris pe contul ei de socializare un mesaj despre faptul că simte des lipsa oamenilor şi locurilor în care a fost fericită.

12193618_1216504701698283_734468215584732150_n_419x640

„Trăiesc din doruri… Ba de bărbat, ba de copil, ba de familie, ba de acasă, ba de locuri în care am fost fericită, ba de prieteni pe care nu mai apuc să-i văd… Si mai e şi dorul ăla rebel, când ţi-e dor de tine însăţi… Stiţi voi, când te străduieşti să fii exact ce trebuie pentru toţi cei din jur şi nu mai apuci să te alinţi pe tine, cu nimicurile care te fac fericită”, a spus Mihaela Rădulescu…

“Dorurile îţi ţin sufletul în formă, simţi până la plăsele că iubeşti, că apreciezi, că ştii ce şi cine îţi lipseşte… Parcă e prea simplu când le ai pe toate lângă tine… In spectacolul vieţii, dorurile îţi sculptează atât de frumos sufletul şi te fac să asculţi cea mai frumoasă muzică, pe ochi închişi, cu zâmbet cald şi cu mâini care mângâie dorinţe…”, a mai adăugat vedeta pe reţeaua de socializare.

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies