HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu, detalii intime din relația cu Felix Baumgartner: „O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni”

Mihaela Rădulescu, detalii intime din relația cu Felix Baumgartner: „O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/Mihaela-Radulescu-detalii-intime-din-relatia-cu-Felix-Baumgartner-„O-sa-va-spun-ceva-ce-aproape-ca-nu-crede-nimeni”.jpeg

Deși sunt împreună de cinci ani, Mihaela Rădulescu și iubitul său, Felix Baumgartner, nu au reușit să plece decât o singură dată în vacanță.

Îndrăgita vedetă a dezvăluit pentru Pro TV amănunte din viața sa privată și a oferit și explicații despre modul cum funcționează relația sa cu celebrul parașutist.

„O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni. De cinci ani, de când suntem împreună, am avut o singură vacanță.

Una pe care am cerut-o cu forța, pentru că Felix nu înțelege conceptul de vacanță și târziu am înțeles și eu de ce. Omul e toată ziua plecat, el trăiește foarte rar acasă.

Viața lui e întotdeauna undeva pe planetă, unde are show-uri aviatice, unde are de sărit cu parașuta, cu parapanta etc.

Și atunci, lui nu-i mai vine să plece și în vacanță, după ce ești plecat de șapte ori, de opt ori pe an, pe toate continentele, cu munca.

Am înțeles, într-un final, că nu mai are nevoie de vacanță, că mai vrea să stea și pe acasă.

Până la urmă am făcut un pact și am zis: «Odată mergem într-o vacanță de vară, două săptămâni».

A fost singura dată când am fost în vacanță pentru kitesurf, pentru că a vrut și el să învețe. E ceva ce fiul meu știa, eu știam și voiam să-l învățăm și pe el.

Aia a fost singura noastră vacanță în cinci ani, după care am revenit la cursul normal.

Eu mai plec în vacanțe cu fiul meu, iar cu Felix merg pe toată planeta, dar pentru el e muncă”, a declarat Mihaela Rădulescu, potrivit Libertatea

Sursa: ciao.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed