HomeStiri Mondene Mihaela Rădulescu este de nerecunoscut! Cum arată vedeta din cauza unui machiaj nereușit

Mihaela Rădulescu este de nerecunoscut! Cum arată vedeta din cauza unui machiaj nereușit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
mihaela-radulescu-este-de-nerecunoscut-cum-arata-vedeta-din-cauza-unui-machiaj-nereusit2

Nu de puține ori am auzit aprecieri la adresa frumuseții Mihaelei Rădulescu însă atunci când machiajul vedetei nu este realizat corespunzător, se pare că devine de nerecunoscut.

Mihaela Rădulescu este de nerecunoscut! Cum arată vedeta din cauza unui machiaj nereușit2

La cei 48 de ani ai săi, Mihaela Rădulescu își dă tot interesul pentru a arăta cât mai bine și a nu-și arăta vârsta.

Mihaela Rădulescu ține o dietă strictă, dar face și foarte mult sport pentru a reuși să arate cât mai bine. Mereu poartă haine care îi dezvăluie mici părți lucrate ale corpului, acest lucru făcând-o să se simtă cu adevărat sexy.

Totuși, un machiaj nereușit poate schimba total imaginea perfectă a Mihaelei și, cu toate că are mereu mare grijă la aceste aspecte, uneori a mai dat și greș, cele mai mari defecte ale ei fiind scoase în evidență din cauza unui machiaj total nepotrivit.

Mihaela Rădulescu este de nerecunoscut! Cum arată vedeta din cauza unui machiaj nereușit5

În unele fotografii postate pe Facebook, deși decolteul divei a furat toate privirile, nu au putut trece neobservați ochii mici și genele ce păreau căzute. Aceste iluzii au fost create de culoarea închisă a fondului de ten, a creionului negru, dar și a fardului. Aceste aspecte nu au pus-o pe Mihaela Rădulescu într-o lumină prea bună și de aceea vedeta învață în fiecare zi alte metode de a-și ascunde adevăratele defecte ale tenului trecut de prima tinerețe…

Mihaela Rădulescu reușește mereu să iasă din tipare atât prin felul în care arată la vârsta de 48 de ani, cât și prin personalitatea sa puternică. Profesionalismul de care dă dovadă vedeta i-a adus foarte mulți fani ce o susțin necondiționat și o apără atunci când apar astfel de comentarii referitoare la vârsta sau aspectul vedetei. Mihaela are mereu grijă de ea și încearcă din răsputeri să facă totul pentru a arăta cu adevărat perfect.

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed