Home Stiri Mihaela Rădulescu, în lacrimi din cauza lui Felix

Mihaela Rădulescu, în lacrimi din cauza lui Felix

autor Buinoschi Andreea
342 vizualizari

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu și Felix au serbat șase ani de când sunt împreună. Cu această ocazie, iubitul vedetei de la PRO TV a postat pe contul său de Instagram un filmuleț compus din mai multe cadre în care apar el și iubita sa. Mihaela a fost emoționată până la lacrimi, iar, la rândul ei, și-a exprimat iubirea.

„Muzica de Lenny Kravitz, «Can’t Get You Off My Mind»”, sunt cuvintele care au însoțit postarea parașutistului. Mihaela a repostat filmulețul, alături de cuvintele „Love is a feeling, not a decision… (n. r.: «Iubirea e un sentiment, nu o decizie…»)”. Fanii s-au arătat și ei foarte încântați, felicitându-i pentru anii pe care i-au petrecut împreună.

Cu toate că îl iubește foarte mult pe Felix, Mihaela a recunoscut că nu vrea să mai îmbrace rochia de mireasă. „Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult. (…). Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie.

Uite, am comasat toate întrebările și-ți dau un singur răspuns. Nu ție, celor curioși: am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac (…)”, a mărturisit prezentatoarea, pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies