Home Stiri Mihaela Rădulescu, în lacrimi din cauza lui Felix

Mihaela Rădulescu, în lacrimi din cauza lui Felix

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 825 views 2 minute timp de citit

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu și Felix au serbat șase ani de când sunt împreună. Cu această ocazie, iubitul vedetei de la PRO TV a postat pe contul său de Instagram un filmuleț compus din mai multe cadre în care apar el și iubita sa. Mihaela a fost emoționată până la lacrimi, iar, la rândul ei, și-a exprimat iubirea.

„Muzica de Lenny Kravitz, «Can’t Get You Off My Mind»”, sunt cuvintele care au însoțit postarea parașutistului. Mihaela a repostat filmulețul, alături de cuvintele „Love is a feeling, not a decision… (n. r.: «Iubirea e un sentiment, nu o decizie…»)”. Fanii s-au arătat și ei foarte încântați, felicitându-i pentru anii pe care i-au petrecut împreună.

Cu toate că îl iubește foarte mult pe Felix, Mihaela a recunoscut că nu vrea să mai îmbrace rochia de mireasă. „Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult. (…). Nici până azi nu știu de ce m-am îndrăgostit de un bărbat din singura categorie pe care am evitat-o cu strictețe – cea a playboy-lor, a donjuanilor de profesie.

Uite, am comasat toate întrebările și-ți dau un singur răspuns. Nu ție, celor curioși: am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici, atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac (…)”, a mărturisit prezentatoarea, pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies